”Клас стани! Клас мирно!”: Деца посрещнаха Борисов с аплодисменти

“Клас стани! Клас мирно!”. “Здравейте, ученици!”. “Добър ден, господин Борисов”. Ето така изглеждаше днешната визита на премиера в Асеновградско, който бе посрещнат с аплодисменти от дечица, които като в хор и с монотонен глас като в училище му отвърнаха “Да, харесва ни спортната зала”.

Все още настоящият премиер и лидер на партия ГЕРБ продължва обиколките си из страната, които се превърнаха в основна политика на формацията не само в разгара на предизборната кампания, но и в началото на пандемията, когато премиерът се скри от журналистите и седна зад волана на джипката. 

Борисов заговори на децата за предизборните и следизборните реалности и изпълнените от него и Кралев обещания. Нищо че децата едва ли имат понятие от политика и едва ли знаят кой е Кралев. Майки и деца обаче му благодариха за санираното училище и спортния салон. Децата вече нямали да пътуват километри до Пловдив и Асеновград, за да спортуват. 

Трескава подготовка очевидно е кипяла в селото. Въодушевени майки посрещнаха Борисов с омесени мекици.

„Пожелавам ви да бъдете отличници, както и ГЕРБ е отличник. Няма досега друга партия да има такъв висок резултат, като излиза от мандат. Успешни сме и затова ни мразят, най-щастливи ще са, ако не се явим на избори“, коментира Борисов пред събралите се местни хора, които не спряха да му благодарят, като му бяха донесли питки и мекици. Той им благодари също и каза, че няма да забрави никого.

„Виж с каква омраза говорят за нас, все едно не го правим за децата. Искат нищо да не се прави“, коментира премиерът.

А иначе Борисов не пропусна да коментира и друго – ваксините и епидемията. Лидерът на ГЕРБ е оптимист, че до месец май у нас ваксинирани ще са над 3 милиона. По думите на Борисов до средата на юни България ще получи 2.7 млн. ваксини от Pfizer/BioNTech.

“Всичко е договорено, да не дойде после някой да си приписва заслугите”, отсече Борисов. 

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram