Ицо Хазарта се изправя срещу Бойко Борисов на изборите

Особено популярно лице е успяла да привлече „Продължаваме промяната” за парламентарните избори. Това е рапърът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта. Новината съобщи самият изпълнител във Фейсбук, който до неотдавна беше познат като симпатизант на „Демократична България“.

Петров разказва, че преди няколко седмици му се е обадил Кирил Петков – единият от водачите на коалицията, с молба за среща в „изследователския център, където той работи”. „Познавам доста български политици и честно казано – бях изненадан. Изненадан както от начина, по който този човек разсъждава, така и от факта, че за първи път виждам подобна личност в българския политически живот”, говори възхитено той за бившия служебен министър.

След което обяснява мотивите си да се впусне в политиката: „Изпитвам истински ужас от мисълта, че един ден ще се обърна назад и ще видя как никога не съм посмял да рискувам своя хубав живот в името на нещо по – голямо и важно. Никога не се опитах да помогна на страната, която ми даде всичко, а аз не ѝ дадох нищо. Седя и си казвам – не се занимавай с идиоти. Да, но идиотите нямат нищо против да се занимават с мен. С децата ми, с близките ми, с приятелите ми. С хората, заради които ме има мен.”

Имало е и други разговори с Петков и съмишленика му Асен Василев, а накрая идва решението – да приеме да оглави листата на ПП в 25-и изборен район в София град. Това го изправя срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

СЕГА

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram