Германец-рекордьор: Почива 70 пъти в Слънчев бряг

79-годишен германец строши всички рекорди със 70-та поред почивка в Слънчев бряг. В момента заклетият фен на най-големия български курорт отново отмаря в Сънито. Ваканционното летуване този път е по повод предстоящия му 80-годишен юбилей, който Херал Флойрен ще отпразнува през август. Заедно с него са съпругата му, една от дъщерите им и внука. Семейството на Хералд Флойрен е отседнало за лятната си ваканция в попурялен хотел в зона Изток на комплекса и всяка сутрин посещават централния плаж. След месец към компанията се очаква да се присъедини и другата дъщеря на семейство Фройлен.

Постоянството на Хералд не останало незабелязано и привлякло вниманието на изпълнителния директор на курорта Златко Димитров. Впечатлен от постоянството на туриста, той решил да му върне жеста. Проучил любимиите места, на които Хералд обичал да посещава и узнал, че не пропуска да похапне в един от ресторантите в курорта. Именно там Златко Димитров поднесъл скромна изненада с благодарствено писмо на най-заклетия фен на Слънчев бряг.

Семейство Фройлен не притежава у нас ваканционен имот, а почиват в различни хотели, разположени на първа линия, обясниха от ръководството на курорта. Тазгодишната ваканция е 70-та поредна за Хералд, който открил златистите пясъци на Слънчев бряг за първи път през лятото на далечната 1974 г. 32-годишният тогава германец се влюбил от пръв поглед в курорта. Оттогава той не е пропуснал година, в която да не посети Слънчев бряг поне веднъж.

Статистиката, проследяваща визитите на чужденеца показва, че около 25 години той е идвал по два пъти, а понякога и по три пъти годишно на почивка. Херад казва, че е удивен от дългите златисти плажове и чистото море. Въпреки, че поредната му 70-та почивка тук едва започва, той отсега планира и следващата си ваканция догодина.

„От името на „Слънчев бряг“ АД бих искал да изразя нашата благодарност, за това че за 70-ти път посещавате и избирате Слънчев бряг за Вашата лятна ваканция. Благодарим Ви за лоялността през всички тези години и за високата оценка, която с присъствието си в най-големия курортен комплекс в България давате на природните дадености и туристическия продукт, които Слънчев бряг осигурява“, се казва в благодарственото писмо, връчено от изпълнителния директор на „Слънчев бряг“ АД, Златко Димитров.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram