Георги Георгиев: Издирва се прокурор! Поне един с топки

ПОМОГНЕТЕ! ИЗДИРВА СЕ прокурор! Поне един с топки. Много са смели да пишат обвинения, но иначе се крият, като герберасти от ДАНС, като вляза в прокуратурата. Трети ден видинската прокуратура не смее да ми се яви и връчи обвинителеният акт. Май ще се наложи аз на тях да им връча обвинителен акт.

На главният Каскет ще е лично. Не съм виждал толкова страхливи и пречупени хора.
На 14.04.2020г. във ВСС бе образувана проверка срещу Гешев по сигнал на БОЕЦ за уронване авторитета на съдебната власт.


На 17.04. БОЕЦ излязохме пред съдебната палата в подкрепа на следовател Бойко Атанасов и дадохме публичност на продължаващите репресии спрямо него.
През изминалият месец с докумнети, видоематериали и факти разкрихме, че СЕ ОТКАЗВА на контактни лица, вкл’чителни и медици да бъдат тествани за COVID 19, както и да бъдат поставени под карантина. Което води до взрив на заразените в болиците, конретният случай е видинската болница.


И Гешев реагира, като задейства цялата си копойска и слугинска шпицкоманда.
Действие – противодействие. Само дето всички действия на БОЕЦ са публични и прозрачни. Излизаме с лицата и имената си и заявяваме действията и разкритията си, защитавайки общественият интерес, а прокуратурата действа подло и страхливо, като ни удрят анонимно. Ченгеджийски методи на мишки и страхлици изпълняващи спуснати поръчки.  БОЕЦ сезирахме прокуратурата за случващото се във Видин още на 04.04 и… повдигат обвинения на нас.


Днес Петър Миланов, който има смелостта да ни потърси и разкаже за случващото се със семейството му е призован за разпит, като свидетел по делото срещу мен. Петър разказа публично във видео, което пиубликувах, че баща му е заразен с коронавирус във видинската болница и на него и сестра му, като контактни лице им се отказва да бъдат тествани и поставени под карантина, като в продължение на дни никой не се свързва с тях и никой не им дава информация за състоянието на баща им и какво ще се случи с тях.


Петър Миланов прояви гражданска доблест и смелост и има вероятност, заради изказаната от него истина от свидетел да стане обвиняем! Той искаше да предпази своите близки и съграждани и затова може да бъде наказан! В България при режима на Борисов, Пеевски и Гешев за Истината наказват и дори убиват.
Това се случва в държавата на мафията! Така се борим с вируса и така мачка непримирмите!


Битката продължава! Очаквайте следващите разкрития, действия и акции на БОЕЦ! Ще има кочинотресение.

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram