Владо Береану: Политическата ни класа е неподготвена, имаме паническа реакция

„Вече имаме нов риалити формат: Един премиер, един джип и една родина. Ние сме уникални. Няма нито една страна по света с щаб, който да дава брифинг всяка сутрин. Няма такова нещо. Цялата политическа класа е неподготвена. Ние имаме паническа реакция, която може да ни доведе до опасни резултати“

Лекарството може да се окаже по-смъртоносно от всяка болест. Целият проблем на тази пандемия е, че ние я преживяваме по интернет с най-тежките случаи. Никой няма да пусне нормална болница с нормално излекувани. Панират се самите лидери, те живеят в свят на изключения. Специалистите не могат да кажат нищо, защото има изключения винаги“, добави той.


„Ще се страхуват, страхуват, но в един момент трагедията се превръща във фарс. Когато излъжеш много пъти много хора, накрая олекваш. Хората ще си губят работата, ще става все по-зле и една сутрин като станат и погледнат с разума си, всичко това ще започне да се омаловажава. Страхът ще мутира, хората ще променят мисленето си. Вече се предусеща, че всичко това ще бъде отчетено като една световна лудост“, добави Слави Трифонов.

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram