Борисов: Радев ме обиди много, като ме сравни с Петков

„Президентът Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил Петков, че и аз съм разхвърлял тръби. Това е най-голямата обида, която ми е нанесъл. Ако иска може да възложи да проверят стотиците километри нови газопроводи, които направихме”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Рилския манастир.

Този експеримент с тези хора нанесе невероятна щета. А общините как се справят! Катастрофа на всяка цена. В кое сме силни тази година. С износа на ток – но те не са допринесли за това. Оръжието – ние предложихме закн да  продаваме директно на Украйна. От кой се крием?!  Късаме договора с Газпром, но до него слагаме дългосрочен договор със САЩ. Политически отиваш там и казваш, че трябва да получаваме газ иначе проруските сили ще ни натиснат, посочи той.

От щетите, които са нанесли, нашите избиратели не искат коалиция с ПП, каза той и не отговори на въпрос за коалиция със Слави Трифонов.


От 1400 годишна история газова връзка правя аз, изхвърли се Борисов. Не че 10 години сме чакали, а Иван Костов защо не я направи, попита бившият премиер.


Казват Радев имал реваншизъм, той направи трима министри на Нинова, това ли е реваншизъм, а когато неговото служебно правителство с министър тогава Рашков малтретираше политическите партии, притискаше хората, каза Борисов. Тогава нямаше ли реваншизъм, попита Борисов. Господ забавя, но никога не забравя, добави той.

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram