Борисов: Натаманиха разликата, за да ни изпревари „Има такъв народ“

Председател на парламентарната група на коалицията ГЕРБ-СДС ще бъде Десислава Атанасова. Това сподели на брифинг пред съпартийците си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Заместници на Атанасова ще бъдат Румен Христов, Тома Биков и Александър Ненков.

„Разликата накрая трябваше да я натамянават, за да може „Има такъв народ“ да излезе малко пред нас“, съзря конспирация и манипулиране на изборните резултати от 11 юли Борисов, въпреки че неколкокатно заяви, че няма да подава жалба за това.

Председателят на ГЕРБ изтъкна, че дори да са били спечелили изборите, то от коалицията е нямало да излязат с конкретно предложение за състав на тяхно правителство.

Борисов даде коментар и за проблемите в здравеопазването в страната.

„Искам, когато отидете в парламента, да се съсредоточите в една цел – да запазим човешки животи. Виждаме какво става с вируса във Франция и Гърция…Цялата страна видя, че Кацаров е лъжец, но Радев стои зад него“, възмутен е бившият премиер.

„Ако бях аз, щях да се извиня на медиците – това е моделът „Борисов“. Балтов, Кантарджиев и Мутафчийски са хората, които изнесоха пандемията на ръцете си“,

„Защо ходих и се молих в Европа, за да се изхвърлят сега 20 000 ваксини“, попита Бойко Борисов и допълни, че иска да се възстанови имунизационния процес: „Сега сме на 15% ваксинация“.

„Нека всички се ваксинираме, дори и аз, като личен пример – въпреки че бушувам от антитела. За да ми отмъстят, спряха зелените коридори, опитайте се да възстановите ваксинация, помоли лидерът на ГЕРБ депутатите си от 46-тото НС.

„Какво направиха от служебното правителство? Как хората усетиха разликата? Страхотни назначения, честни, прозачни – Радев за два месеца показа обратната страна на Луната“, иронизира служебното правителство Борисов.

Източник: Евроком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram