Борисов: Коалиция с БСП и ДПС няма да правим! Протестиращите сеят омраза, а ние – работни места

Те сеят омраза, а ние – работни места!

Така премиерът Бойко Борисов коментира протестите и протестиращите по време на инспекцията си в Бургаско.

Премиерът отново подкара джипа си.

„Злобата им много ни помага на нас. Власт на всяка цена – агресивни. Аз минавам от завод на завод. Ние ще останем с работата си“, каза премиерът Борисов.

„Дал съм задача да се построят още 3 язовира, ние ще останем в направеното“, подчерта премиерът Бойко Борисов.
Коментира и безводието в Бургаско.


„Да се молим да вали, защото само в София валеше, а тук няма капка дъжд. Трябва да построим поне още 3 язовира и такава задача съм дал, защото засушаването ще е дълго – с години наред, ако така върви“, посочи Борисов.

„Само показваме направеното. Не искаме да ни запомнят с лошо. Ние ще останем в направеното. Злобата им много не помага на хората. Те са агресивни. Искат власт на всяка цена, но какво ще стане после. Сега много добре работят мерките. Минавам завод след завод“, каза още премиерът.

Тези, които си правят тънки сметки, могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция, коментира политическата ситуация премиерът.

„В момента се работи по 33 км от Айтоския проход. Тук ще минава повече трафик от Ришкия проход. Това, което обещахме, всичко ще се изпълни. Тази седмица започваме последния мост по АМ „Тракия“, за да може хората по АМ „Тракия“ направо до Слънчев бряг да стигнат“, продължи той.

„Докато другите само се заяждат и сеят омраза, ние – само работа и показваме какво правим. Тези, които сега много подскачат колко успешни щели да бъдат един ден, това го слушам за трети път вече. Преди избори никога няма как и после леко леко се примъкнат. ГЕРБ е партия, която като обещае нещо, го изпълнява. Имаме достатъчно партньори. Да не си правят сметка за коалиции. Ние на конгрес сме решили с ДПС и БСП да не правим коалиции. Тези, които си правят тънки сметки, няма да им споменавам имената, за да не им се вдигат акциите, могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция, а те за това работят. Ние управляваме и то с отговорност и показваме всеки ден направеното и не им обръщаме внимание. Нека сеят омраза, ние сеем работни места“, каза още Борисов.

„Трудно е, но трябва да го направим. С боичка не става“, коментира ремонт на пътен участък Борисов.

По-късно Борисов повтори основните си тези и в Айтос, където инспектира строителство на пречиствателна станция.

Работниците казаха, че не са чували дори за „Да, България“, зарадва се Борисов.

По-късно премиерът отчете посещението си във Фейсбук.

„Много неща построихме в цяла България. С ченгеджийските си номера нашите опоненти искат да ни изложат, да ни запомнят хората с лошо. Но ние толкова сме направили, че можем всеки ден да показваме нещо ново. А те могат всеки ден да показват какво не са построили. Затова и преди да дойдем на власт Айтос нямаше пречиствателна станция и отпадните води се изливаха в морето. Чисто новата станция обхваща целия град и е на стойност 19 млн. лв. – осигурени по ОПОС. Съоръжението предоставя най-съвременната технология за цялостно пречистване на отпадните води и е от изключителна важност за целия район.
Оставяме на другите да говорят по социалните мрежи лоши неща за нас. Ние строим и показваме направеното. Това е нашият подход и така ще ни запомнят“, написа Борисов в социалната мрежа.

Епицентър

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fboyko.borissov.7%2Fvideos%2F2886751304886254%2F&show_text=false&width=734&height=414&appId

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram