Близки на детeто в Мездра: Трупът му е бил влачен, открито е голо и босо

От думите на близки на детето то е открито голо и босо, а трупът му е бил влачен. Направени са опити да се прикрие престъплението. Също така те са възмутени, че не всички заподозрени и съпричастни са разпитани, а като пример Томов посочва съпругата на задържания 38-годишен мъж.

В ареста с мярка за задържане за 72 часа е мъж с инициали Д.Й., който е баща на съседско дете, с което убитото момче си е играло в деня на смъртта си. Двете деца са били съученици.

При разследването са открити множество оръжия в мазето, но от прокуратурата уточниха тази сутрин, че те са законно притежавани.


Близки на убитото момченце в Мездра, сред които и бившия депутат Тома Томов, съседи и познати са пред полицията в града, съобщи bTV. Те настояват главният прокурор Иван Гешев да дойде на място и да поеме на ръчно управление тежкото престъпление, което е извършено спрямо детето.

Според гражданите на Мездра институциите не си вършат работата съвестно и имат съмнения, че случаят ще се потули, а отговорните няма да получат справедливо наказание.


Работи се по две версии – огнестрелна рана и инцидент с пиратки

Припомняме, на 8 януари безжизненото тяло на осемгодишното момче Т.Т., бе открито пред къща на ул. „Сливница“ в Мездра. Спешната помощ в града само е констатирала смъртта на детето и лекарите не са могли да му помогнат.

Frog

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram