Бабикян: От консултациите при президента стана ясно, че ГЕРБ не искат честни избори

Хората от ГЕРБ, които посетиха сградата на президента решиха да използват присъствието си, за да атакуват държавния глава, обяснявайки му, че се занимава с внушения и манипулации, че изборите ще бъдат нечестни и ще бъдат купени. Внушенията, че ще има манипулации на изборите битуват в българската политическа практика от десетки години и практиката е на ПП ГЕРБ, която е власт. Никой от управляващите не трябва да се сърди, че хората са убедени в тяхната непочтенност. Това го казаха и десетки хиляди протестиращи. Тези думи каза Арман Бабикян от „Отровното трио“ във видео във Фейсбук.

„Намери се кой да го каже. Цвета Караянчева, която дори не знае къде е Пекин. Тя започна да говори за манипулации. А как може да бъде манипулиран човек, който дори не може да организира световните столици в главата си“, каза още той. 

„От консултациите при президента стана ясно, че ГЕРБ не искат под никаква форма да подменят всички методи, които те използват за манипулиране и злоупотреби по време на изборите. Когато имаш стотици хиляди невалидни бюлетини и сгрешени протоколи, би трябвало да не живееш в България, за да не знаеш за какво става въпрос“, допълни Бабикян.

Евроком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram