Цветан Цветанов: В момента се създава коалиция за спасяване на имунитети

Политическата ситуация в страната е тъжна за българските граждани, които трябва да се запознават ежедневно със скандалите. Основна цел на Бойко Борисов е личното му оцеляване. ПП трябва да направят своя извод за политическото решение, което трябва да вземат и дали няма да се направи предателство спрямо избирателите им. Това каза пред БНР Цветан Цветанов, председател на Републиканци за България. 


И допълни, че моделът „Борисов“ трябва да бъде разрушен, като уточни, че този модел няма общо с истинските симпатизанти и членове на ГЕРБ, които са били в началото на създаването на партията. 


В предаването „12+3“ Цветанов предположи, че парламентът ще замете под килима „Барселонагейт“: „Когато си невинен, бъди истински и си подай имунитета, нека прокуратурата извърши съответното разследване, ако има основателна данни и доказателства за повдигане на наказателна отговорност, съдът ще прецени дали всичко това е истина, или не… В момента се създава коалиция за спасяване на имунитети“, категоричен е Цветан Цветанов. /Епицентър

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram