Хората във Фейсбук гневни на НОЩ: Явно сън не ви лови, ако не се покажете

Среднощните пресконференции на Националния оперативен щаб предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Повод за поредното възмущение стана брифинга в 23 час в понеделник, на който щабът с най-сериозен тон съобщи, че у нас няма повишена радиация след потушения пожар край Чернобил.

 Ето и някои от коментарите по този повод:

Деян Дянков, журналист: „С вчерашния среднощен брифинг кредитът ми на доверие в корона щаба бе изчерпан. Отдавна вървеше в тази посока, но това бе пределът ми. Дали ядреното им включване бе ченгеджийско мероприятие от „учебника на КГБ“ с цел да засили до максимум паниката и безпокойството у населението или бе проява на чиста проба некадърност? Не знам. Но вече не ме и интересува.

От този момент не вярвам, че тази криза се управлява от компетентни хора, които знаят какво целят, какво вършат и могат да правят връзка между двете“.

Вера Иванова от „Системата ни убива“: „До ЩАБА! Включете и сирените да оповестяват за извънредните ви среднощни брифинги. Явно сън не ви лови, ако не се покажете !“.

Бившия съдия Румяна Ченолава: „Очаквам от утре брифингите на НОЩ да отделят време и за прогнозата за времето. Изчезна Борисов. Сигурно търси ада, а после да ни спаси…“.

Румен Петров, адвокат: „Автентичното име на онази групичка / щаб с абревиатура НОЩ всъщност е ПОЛУНОЩ. И заради това тогава дават пресконференции. Но това да им е кусурът…“.

Стоян Тончев, журналист: „Абе тия от брифинга да не ги отвлече НЛО?
Гама-лъчи, радиация, скречове, размазване на картината, застъпване на звука и… изчезнаха. Дано да е завинаги! Фенклубът на Мутафчийски вече е предимно 70+. Да си прави брифингите в 05:30 ч. сутринта“.

Валентин Иванов-Кардамски, пиар-експерт: „През вечер един НОЩ-ен майтап се задава с невиждана ярост и безпардонна амбиция. Абе съжаляваха доста, че няма радиация от Чернобил. Личеше им. Плачеше им се. Ако в 1.00 няма извънредно грустен Майтапчийски, че е изригнала Витоша си лягам!“.

Димитър Петров, лекар: „Нова радост за народа. Среднощен брифинг за Чернобил на Щаба по коронавируса. Сигурно ще кажат, че радиацията убила вируса..“.

Михаил Кръстев, журналист: „Нямаше да е НОЩ, ако си правеха брифингите през деня, нали?“.

Пламена Игнатова, журналист: „Необхванати теми: 5G, баба Ванга, Царичината дупка, НЛО. Само предупреждавайте по-рано, че на пуканките им трябват 2-3 минути“.

Васко Мавриков, журналист: „След снощния извънреден брифинг за радиационния фон у нас, тази вечер се очаква още един извънреден брифинг на щаба – има ли НЛО в България.

Темите на извънредния брифинг до края на седмицата. Начало 23:00ч
21 април – „Има ли НЛО в България?“
22 април – „Убива ли 5G гълъбите на България?“
23 април – „Джендърите от Норвегия колко български деца взеха?“
24 април – “ Пръскат ли ни чрез кемтрейлс коронавирус?“.

Атанас Атанасов, политик: „Средноднощният брифинг е нескопосан опит за отклоняване на общественото внимание чрез всяване на страх и от радиация!“.

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram