Тихомир Стойчев: Властта показа вчера, че иска да подчинява службите за сигурност на себе си

0
297

Властта показа вчера, че иска да подчинява службите за сигурност на себе си. Това каза експертът по национална сигурност Тихомир Стойчев по БТВ.

Не мисля, че може да говорим за друго, освен за ясна демонстрация на властта на нейните истински страхове.  Чувах че, че някои министри дори не си получават заплатите. Сега се появиха записи на човек, който би трябвало да е поизчистил думите си. Да кажеш на някой, че е тулуп, може да се каже на спортисти в залата.  Когато масовият българин е загрижен за бъдещето си, ние виждаме, че първият човек в държавата, спи с огромни пачки, до главата му има оръжие.  Борисов не е спирал да показва, че обича оръжието.

Това са новите характеристика на хибридната война. Правителствата са склонни да използват тези методи. Не зная кога Борисов е намерил време да прочете учебниците по КГБ? Атаката може да бъде от вътрешни кръгове, от негови коалиционни партньори. Едва ли са много хората, които имат достъп до спалнята на Борисов.

НСО е една от най-силните антитерористични служби. Трябва да се пита откъде да тези златни кюлчета и тези пари. На практика признаха, че записът е автентичен. Г-н Борисов много пъти показва такъв речник. Такъв речник не бива да се допуска. Нека да си остане каратето и тениса на друго място.

Борисов се изживяваше едно време на помощник оперативен помощник. Сега виждаме, че и Гешев прави същото.  С новата НСО ще стане една пълна каша.

Фрог нюз

Коментари от Фейсбук