Слави Трифонов: Ако можех да върна времето, пак щях да постъпя по същия начин

Резултатите от изборите са такива, каквито е решил суверенът. От името на моите колеги изказвам благодарност към всички, които гласуваха. По отношение на резултата на „Има такъв народ“, ще кажа само едно. Ако можех с някаква машина на времето, да върна времето назад, пак щях да постъпя по същия начин – без да влизам в уговорки, без да се поддавам на натиск и без да ви лъжа. Ще спазвам всичко, което съм казал и няма да престъпя моите думи.

Това бяха първите думи на лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов, след като социологическите агенции обявиха резултатите от екзитполовете след края на изборния ден. Според тях, партията на Трифонов, която бе първа политическа сила след вота на 11 юли, сега е едва на пето място, като получава между 8 и 9,9 на сто от гласовете на избирателите.

Лидерът на ИТН заяви още, че доверието на подкрепилите го е безценно и задължаващо. „От името на моите колеги изказвам благодарност и на всички, които гласуваха. Във всяка демокрация да упражниш правото си на глас е въпрос на морал и загриженост на държавата, в която живееш“, допълни той./КРОСС/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram