Сани Жекова за затварянето на планините: Скандално, следващата вълна ще е на хора с психични проблеми

0
726

Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова избухне с гневна публикация срещу една от мерките, свързани с овладяването на коронавируса, а именно – забраната за разходки в планината.

Според нея можеше да се въведат ограничителни мерки, а не цялостна забрана за посещение на планините. Жекова смята, че това може да доведе до психически проблеми и завърши с „Не е зле “щаба” да не забравя, че не цялото население живее в къщи с двор за милиони!“, пише още пише Dsport.bg.


Вижте цялото ѝ изказване:

Скандална е цялата работа!


Само не разбрах защо затвориха планината и забраниха на хората и да спортуват, и да дишат, а не въведоха просто ограничителни мерки за движение в планината, в периода:


– да се ходи по един /или по двойки, както повечето семейства са заедно под карантина/
– да се спазва дистанция при задминаване по пътеките
– и ако е необходимо хората да се придвижват в по-натоварените участници на входните пътеки, с нужната “предпазна маска”, “бандана”, или собственоръчно ушита такава?!


За груповото приготвяне на кебапчетата, пиенето на кафе на двора по съседски и “моабета” в компанийка е ясно че трябва да са абсолютно забранени за периода на “социална изолация”, ама толкоз ли сме прости наистина, че не можахме да измислим как аджеба поне и дробовете ни да не закъснеят?!…За мозъците ясно!

Предполагам следващата вълна ще е на хора с психични проблеми, защото освен болни, ще са и гладни и депресирани…

Не е зле “щаба” да не забравя, че не цялото население живее в къщи с двор за милиони!

Фрог нюз

Коментари от Фейсбук