Росен Миленов: Борисов и Горанов безпардонно ни цакат със заеми

Доказателство за пиянството на един народ, е че днес Борисов и Горанов най-нагло и безпардонно казват в очите на българите : Вие сте никои и затова ще Ви цакаме. Вие губите работата си, бизнеса си, не може да нахраните децата си, да платите битовите сметки и вноските по кредитите, затова Ви даваме ЗАЕМИ.

Заеми, които да връщате, като бъхтате за жълти стотинки, да сте обречени на вечно безпаричие, да се стресирате и заболявате, за да не вдигате глава, докато бавно и мъчително Ви убиваме заедно с нашите съдружници – опозиция (БСП, ДПС, патриоти и т.н.), олигарси, местни феодали, мутри и политически клиентелисти.


България е наша, на МАФИЯТА, защото ние, корумпираните политици и криминални бизнесмени, вече 30 години получаваме БЕЗВЪЗМЕЗДНО от държавата куфарчета с пари, банки, заводи, милиарди от контрабандните канали, концесии за злато и други редки и ценни метали, планински и морски курорти, евросредства, милиарди, източени от нагласени обществените поръчки. Само един пример – за безвъзмездни пари за политиците днес – обществените поръчки, комисионните, при които достигат до 10-15 млн. лв. за една, а това са пари на ВАС, данъкоплатците, но всички си траят и чакат новия месия да ги „оправи“.


Българино, събуди се, опомни се!

Росен Миленов

Фрог нюз