Ревизоро – избран. Ще ревизира водната криза в Перник

0
12

Емил Димитров е новият министър на околната среда и водите. Той беше избран от депутатите и ще застане начело на екоминистерството. Ревизоро поема щафетата, след старта на разследването срещу Нено Димов.

В първия работен ден след коледната си ваканция депутатите гласуваха оставката на министъра на околната среда и водите Нено Димов и избора на Емил Димитров за негов заместник на поста. Така със 111 гласа “за” и 96 “против” Ревизоро е назначен за министър на околната среда и водите. 


Пленарната зала стана арена на дебати преди гласуването депутатите. Зад Димитров застанаха от ГЕРБ и Обединени патриоти, БСП и ДПС бяха против, като посочиха, че рокадата не променя проблемите в сектора. От ВОЛЯ не участваха в гласуването.


След гласуването Димитров положи клетва като екоминистър и заяви, че благодари на всички, че когато винаги е седнал до някой е разговарял с него и изрази надежда това да не се променя.


Припомняме, че до оставката на Нено Димов се стигна заради водната криза в Перник, а кандидатурата на Емил Димитров беше утвърдена на коалиционен съвет на управляващата коалиция във вторник.

Фрог

Коментари от Фейсбук