Мъж лежа с часове на земята, но никой не помогна

Сигнал за притеснителна ситуация се разпространява в социалните мрежа. Син разказва, че 77-годишният му баща, който се прибирал от работа, лежал с часове на земята, но никой не му помогнал. Това станало в столичния квартал „Люлин“, в района на блок 816. Той уточнява, че няма данни дали баща му е пострадал заради нападение, или злополука.

Мъжът лежал на мястото около 4 часа, но никой не подал сигнал до 112. С негови близки се свързали чак към 3 часа сутринта. Случаят се разиграл на 8 срещу  9 септември.

Липсват документите и един от мобилните телефони на столичанина.

„Той няма спомен какво се е случило“, пише в анонимната публикация. Синът на гражданина разяснява, че съхранява анонимността, поради причината, че потърпевшият работи в медицинско заведение и не желае да се всява смут сред пациентите му.

Хората използват социалните мрежи, за да потърсят свидетели на станалото, както и да потърсят липсващите вещи.

Вижте информацията, която разпространяват във Facebook близки на мъжа, публикувана без намеса:

„Здравейте, през изминалата нощ на 08.09 срещу 09.09, в часовете между 21:00 и 03:00, в района на „Люлин“ 8 , блок 816, се е случила злополука или нападение срещу баща ми, който е на 77 г.

Той няма спомен какво се е случило, но моля ако някой има някаква информация и е видял нещо, да сподели. Отделно, документите му и един от телефонните му апарати липсват.

Ако някой ги намери, моля – да ги върне, тъй като телефона е служебен и ни е много нужен. Благодаря Ви !

 Прибирал се е след работа. Било е около 21:00, случило се е събитието, и до 3:00 никой не е подал никакъв сигнал към 112 за ранен човек.

Получих обаждане за случилото се в 3:00, тоест той е лежал на земята от около 21:00 до 3:00 без нито един човек да му помогне.“

Снимката е илюстративна

Източник: Глас нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram