Млади социалисти от Нова Загора станаха доброволци в ковид отделението на местната болница

0
638

Доброволческата инициатива в борбата с коронавирус, подета от БСП, продължават и младите социалисти от Нова Загора. Младежкото обединение в БСП в града, следвайки примера на депутатите от парламентарната група на „БСП за България“, се включиха с помощ в местната болница. За това ни информира младият социалист и член на Националния съвет на партията Васил Стоянов, който стана доброволец в Ковид отделението към МБАЛ „Св. Петка Българска“ в Нова Загора.

„Още вчера ми направиха инструктаж и се запознах с процеса на работа, а днес започна същинската ми доброволческа дейност. В ковид отделението помагам за почистването, дезинфекцията, както и за разнасянето на храна“, споделя той.

Стоянов поздрави председателя на БСП Корнелия Нинова и парламентарната група на „БСП за България“ за доброволческата активност, както и всички младежи-социалисти, които са се присъединили към нея.

„Нека всички с малко повече свободно време и желание да се включат, защото лекарите имат нужда от нас. Точно сега е най-важно да бъдем силни и заедно“, призовава младият социалист.

Коментари от Фейсбук