Майки се млатят брутално на детска площадка

Майка е млатила друга жена здраво на детска площадка в ж.к.“Меден рудник“. Случаят е от 20 юни 2021 година, но за него става ясно едва сега, след като има решение на Районния съд в Бургас, осъждащо една от бойните мамчета, инфомира Флагман.

К.А.З. е призната за виновна за нанасянето на лека телесна повреда. Присъдата е условна предвид чистото й съдебно минало. Между кориците по делото става ясно, че целият скандал тръгва от поведението на децата на двете жени, които се сбили.

Момченцето на едната ударило момичето на другата. Впоследствие то се извинило, но било обиждано на етническа основа, според твърденията на майка му, което според обясненията й отприщило нейния гняв.

На 20 юни 2021 година, около 21 часа К.А.З. ударила другата жена в лицето, хванала я за косата и започнала да влачи по земята и крещяла, че ще я „смаже“. В това време децата на площадката започнали да пищят и плачат. Намесил се съпругът на пребитата, който бързо разтървал двете жени.

Пострадалата се заклела, че не е обиждала момченцето, но никой не искал да я чуе. На място веднага пристигнали двама полицаи от Четвърто РУ, които снели показания от свидетелите, а ден по-късно пострадалата си извадила и медицинско, което е установило лека телесна повреда.

Конфликтът обаче е продължил и следващият ден:

Пострадалата отново отишла на детската площадка, този път придружавана от съпруга си. В този момент покрай нея минала жената, която часове по-рано я пребила, която без никаква провокация й казала: „Пак ще те набия! Какво гледаш, Бръснело. Ще ядеш бой“.

Районният съд в Бургас счита, че подсъдимата К.Анг., която се води неосъждана, безработна била с ниска обществена опасност.

Смекчаващо обстоятелство било, че към нея предполагаемо били отправени обиди на етническа основа. Тя обаче първо набила другата жена, а ден по-късно я заплашвала, което показвало, че „трайно неглижира установените правила и норми“. Осъдена е на 4 месеца условно.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram