Купонът в София продължава: претъпкани нощни партита въпреки мерките

0
988

При инспекциите снощи след 23.30 ч. съвместните екипи на СДВР и на РЗИ са установили множество нарушения на работното време в столични заведения, твърдят от пресцентъра на МВР.

При проверка на заведение край езерото Ариана персоналът първоначално не e допуснал проверяващите, а клиентите – над 200 души, са останали вътре при затворени врати.

След като на една от клиентките й прилошало, екипът е извършил проверка в обекта. Жената е откарана в болница. Управителят на заведението не е представил изисканите документи, а служителите на РЗИ са съставили акт.

В работен режим е бил и обект на ул. „Христо Белчев“ – с над 100 клиенти. И там персоналът часове наред е отказвал да допусне проверяващите и гостите на заведението са държани, без да могат да напуснат. Съставен е акт от РЗИ. Управителят е призован да даде обяснения, съставени са протоколи за предупреждение на персонала.

В частен клуб на ул. „Врабча“ след 23.30 часа също е имало множество посетители. При проверката в заведението са намерени различни наркотични вещества. Четирима са задържани.

И друго заведение на същата улица е работило след 23.30 ч. и отново е имало струпани множество посетители.

Оффнюз

Коментари от Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук