Караянчева брани Борисов от БСП: Правите политика от смъртта на едно дете! Това е извращение!

0
1400
Парламентарни избори 2021#

Нека не правим евтин пиар от една детска смърт. Това каза председателят на Народното събрание Цвета Караянчева от парламентарната трибуна, предаде Агенция „Фокус“. Председателят на парламента отговори на искането на БСП За изслушване на премиера Бойко Борисов и кмета на София Йорданка Фандъкова за инцидента с момчето, което загина след токов удар в столицата.

Според нея не трябва да се извличат политически дивиденти от подобен инцидент. „Нека да изкажем съболезнования на семейството“, каза Цвета Караянчева. Тя призова да се оставят компетентните органи да си свършат работата. „Ясно е, че влезнахме в предизборна кампания“, изтъкна още Караянчева.

Отново почвате с примитивизма в политиката, каза депутатът от ПГ на ГЕРБ Вежди Рашидов в процедура по начина на водене. В началото на изказването си Вежди Рашидов изказа съболезнование на близките на загиналото дете.

„Това е вече извращение, което се прави в тази зала. Правите политика от тази трибуна от смъртта на едно момче. Това ли ви е политиката – смъртта на едно детенце“, каза още Рашдиов.

Епицентър

реклама