За поредна година БСП продължава кампанията „Солидарен Великден“

0
379
Парламентарни избори 2021#

Корнелия Нинова: Чрез инициативата „Солидарен Великден“ ще помогнем на хиляди хора в нужда

БСП и тази година ще проведе националната си кампания „Солидарен Великден“ по инициатива на своя лидер Корнелия Нинова. По традиция в кампанията ще се включат всички структури на партията в страната, както и народните представители на левицата.

Председателят на БСП отново призова към съпричастност в тези светли празници към безработните, бедните, социално слабите, младите семейства и възрастните хора.

Нинова припомни, че в кампанията и през тази година две ще са инициативите – да се помогне на български производители, като се купят продукти родно производство и се дарят за празниците на самотни хора, бедни семейства и домове за възрастни хора.

Преди година, благодарение на „Солидарен Великден“, хиляди социално слаби българи имаха своя достоен празник, тогава и стартира за първи път кампанията, а след успешното й провеждане лидерът обяви, че тя става ежегодна.

Стотици бяха социалистите, които по време на Великденските празници дариха хранителни продукти, предпазни средства, дезинфектанти и PCR-тестове в цялата страна с пожелание за здраве и вяра.

Линк към новината на официалния сайт на БСП:

https://bsp.bg/news/view/19869-korneliya_ninova__chrez_initsiativata_solidaren_velikden_shte_pomognem_na_hilyadi_hora_v_nujda.html