ВЕРСИЯ: Любовна драма е причина за убийството на летището в София

Любовна драма вероятно е причина за убийството на летщето в София. Очаква се на брифинг МВР да потвърди или отрече тази информация. 

Мъж и жена са намерени в безпомощно състояние в метрото на летище „София“, съобщават от СДВР. До мъжа е намерен пистолет. 

По първоначална информация той е стрелял по жената при битов скандал, след което се е самоубил. жената е изнесена жива на носилка и е откарана с линейка. Жената е с две огнестрелни рани – едната в главата и другата в гърдите.

Говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска поясни, че сигналът към тях е получен в 14.24 часа. Към летището са изпратени общо 3 реанимационни линейки. На място екипът е установил починал мъж и жена в много тежко състояние. Тя се транспортира към болница „Света Анна“.Има един починал при инцидента, за който първо БЛИЦ съобщи в метрото на летище София. Имало е стрелба в метростанцията при летище София, каза от своя страна изпълнителният директор на столичния „Метрополитен“ инж. Стоян Братоев, цитиран от „Фокус“ „Разполагам с ориентировъчна информация, защото там е полицията и наши хора не се допускат. Във влака мъж е стрелял по жена си и после по себе си. Не мога да кажа кой в какво състояние е, защото полицията не пуска никой там. Затворена е метростанцията и полицейските служители извършват своите процедури. Извикана е линейка“, обясни инж. Братоев.

Източник: Евроком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram