Брюксел налага санкции на България. ЕК ще проверява фирмите, изграждащи ”Турски поток”

Вчера (21.12. 2020) от ЕК – Генерална дирекция „Енергетика“ ни уведомиха, че спрямо посочените от нас фирми, участници в строежа на „Турски поток“ с техника закупена с европейски средства, е започнала проверка. Това съобщиха във Фейсбук от гражданско сдружение БОЕЦ.

Цялата програма „Конкурентноспособност“ е прекратена с наложени 100% санкции за българската държава, а за всички, поименно посочени в сигнала ни фирми, започват нови, цялостни проверки с налагане на санкции! Това е тежък удар за мафиотското правителство на Борисов, Пеевски и обръчите им от фирми. БОЕЦ преди дни запознахме и новия американски конгрес с нашия сигнал за „Турски поток“ и продължаваме с действията си по разобличаване на този мега корупционен проект – грабеж за милиарди, който затвърждава газовата и енергийна зависимост на страната ни и ни превръща в Троянски кон на Кремъл в Европа.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgdboec%2Fposts%2F1753272181507757&width=500&show_text=true&height=666&appId

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram