Божков: „Разтърсващите доказателства“ можехте да ги чуете в интервю

0
294

#Хунта, „разтърсващите доказателства“ можехте да ги прочетете и тук или да ги чуете в интервю. Подгответе още 19 обвинения.

Това написа в отговор на разпространените от прокуратурата записи Васил Божков, който добави:

„Подкрепям протестите срещу вас от първият им ден и ще продължавам да го правя. Докато дадете #оставка. Докато получите #възмездие.
#БъдетеЗдрави“

Малко преди изявата на прокуратурата Божков заяви, че се държавното обвинение взима заложници. Ето целият му пост от сутринта.

„#Хунтата взима заложници.

Славчо Марков – 70 годишен. Достоен българин. Мой приятел и адвокат. С няколко сърдечни операции. Жертва на полицейско насилие и бруталност в дома си. Пред съпругата си. Подхвърлени доказателства. Заплахи в ареста.

Веселин Балтов. Мой приятел и служител. Пряк свидетел на рекета на #хунтата. Подхвърлени наркотични вещества. Пред съпругата му. На улицата. Пред свидетели. Заплахи от прокуратура и разследващи, за да не говори истината. Многократни.

Днес от 10 часа в Специализирания съд разглеждат скалъпеното им дело. Последното беше на затворени врати. Трябваше да бъдат скрити безчинствата и погазването за законите по заръка на Иван Стоименов Гешев. И престъпленията на господарите му – паяка Пеевски и Бойко Методиев Борисов.
#Хунта, днес няма да успеете да скриете. Възмездието идва за вас.

Весо, Слави, времето им свърши.
#БъдетеСмели“

Фрог

Коментари от Фейсбук