АНАЛИЗ НА КЛИПА: Кой снима в къщата на Борисов? (ВИДЕО)

0
1339
Коя е ЖЕНАТА на записа от "Чекмеджето на Бойко Борисов"? – Уникално РАЗКРИТИЕ на Сухиндол Инфо

– Коя е ЖЕНАТА на записа от "Чекмеджето на Бойко Борисов"? – Уникално РАЗКРИТИЕ на Сухиндол Инфо- Вижте как свърших работата на И.Т. спецовете от прокуратурата. Успях да открия КРИТИЧНО важен елемент пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата.Уебс@йт: https://www.suhindol.info/Подкрепете Сухиндол ИНФО като се абонирате в YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCGxopsMfoTK590XhkpugDLw?sub_confirmation=1(Като обществено достъпна информация в полза на Народа на Република България видеото е препечатано от профила на Афера.БГ)

Публикувахте от Сухиндол ИНФО в Четвъртък, 16 юли 2020 г.

Компютърният специалист Стефан, собственик на сайта Suhindol.info, който се занимава с обработка на видеоклипове, анализира клипа, сниман във вила „Секвоя“ в резиденция „Бояна“, където живее министър-председателят Бойко Борисов. Къщата се охранява от НСО и се ползва служебно от премиера.

Въпреки специализираната охрана анонимен човек е снимал кадри от къщата му, на които се вижда, че има 500 еврови банкноти и оръжие.

Мъжът от видеоклипа коментира, че е успял да открие критично важен елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата. На видеото в огледалото се вижда, че жена е заснела кадри, тъй като силуета не може да бъде объркан. Тя е облечена в черна рокля, носи бяла гривна, а и тялото и е в типично женски форми.

Припомняме, че преди време се появиха необичайни снимки на премиера. Снимките бяха разпространени анонимно чрез специализирания сайт Guerillamail.com, който дава възможност да се изпраща без регистрация.

Евроком

Коментари от Фейсбук