ТОП 13 актуални тенденции при бижутата за 2022 г.

Дамските бижута (както бижута, така и обикновена бижутерия) могат значително да трансформират или, обратно, безнадеждно да развалят всеки образ. Последното се случва, когато вземете старомодни бижута или дизайни, които не се съчетават добре с дрехите ви.

Модни бижута 2020-2021

Дизайнерите на модни къщи зарадваха жените с огромен брой фиби, верижки, гривни, пръстени и висулки с различни форми и дизайн. Красивите обеци, колиета, колиета и брошки буквално карат сърцето на жената да бие по-бързо.

И такива предмети не трябва да бъдат изработени от злато и украсени с диаманти. Можете да намерите бижута много по-демократични и универсални. Модерен дизайн стилни бижута ви позволява да създавате невероятна визия с неща от основния дамски гардероб.

стилни бижута

Големи вериги

Веригите са навсякъде – около врата, на гривни, на чанти и на колани. Големите вериги се превърнаха в една от основните тенденции през лятото на 2021 година. Понякога размерите им надхвърлят всички разумни стандарти. През 2021-2022 г. обаче стилистите решават да следват правилото: „Колкото по-голям, толкова по-добре“ и позволи на модата да украсяват вратовете и китките си с големи вериги.

Големи вериги
модни бижута 2020
модни бижута 2020

Максимализъм

Тази тенденция следва от предишното правило. През 2021-2022 г. жените носят няколко верижки, висулки и висулки наведнъж. Оказва се доста интересно и красиво. Харесвате ли тази тенденция?

модни бижута
модни бижута
модни дамски бижута
модни дамски бижута

Носете пръстени, гривни и обеци няколко наведнъж. Модни бижута 2021-2022 не търпят ограничения – можете напълно да пренебрегнете правилата и да носите златни бижута, смесени със сребро. Основното нещо е да вземете бижута и бижута в същия стил.

Модни бижута 2020-2021
обици
бижутерски модни тенденции

Жълт метал

И не е задължително да е злато. През 2021-2022 г. ще срещнете много момичета с искрящо жълти метални обеци, колиета и гривни.

колиета
модни бижута 2020 жени
модни бижута на врата

Обеци за обръч

Друга тенденция сред модните бижута през 2021 г. са обеци с обръч. Огромни кръгове или спретнати малки пръстени ще помогнат за „съживяването“ и на най-простия ежедневен тоалет. А за вечерните визии тези обеци ще се превърнат в решаващ елемент от безупречен стил.

Обеци за обръч
модни бижута тенденция 2020

Изберете комбинирани парчета от няколко секции и различни материали, допълнени от камъни, мъниста и друг декор.

бижута 2020 модни тенденции
бижута 2020 модни тенденции

Геометрия

Модни бижута 2021-2022 „обичат“ ясни линии. Квадрат, кръг и многоъгълник – изберете различни геометрични фигури за гривни и обеци този сезон.

Модни бижута 2020-2021
модни бижута 2020

Море и черупки

модни бижутерски тенденции

За летния сезон 2021 и 2022 изберете стилни бижута с черупки и естествени камъни – това е модерно, актуално и красиво.

модни бижута бижута

перли

„Внимавайте с перлите“ – предупреждават стилистите през 2021-2022. Въпреки това те все още намират място за този възхитителен камък. Комбинирани колиета, гривни и перлени обеци са украсили много колекции на известни дизайнери. Изберете бижута с камък с неправилна форма и не се страхувайте да комбинирате перли с други, по-демократични бижута.

бижута zhemzhug
модни бижута 2020
модни бижута 2020
перлени огърлици
очила за жени

Масивни пръстени

Обемните пръстени и пръстените с печат ще подчертаят крехкостта и нежността на женските пръсти. Те също така ще привлекат вниманието към вашия красив маникюр. През 2021-2022 г. се спрете на големи, без скъпоценни камъни печати, дебели сватбени ленти и многосекционни пръстени.

Масивни пръстени
Обемни пръстени
пръстени за жени
модни бижута 2020

Нож гривна

През лятото, когато носите маратонки или модни сандали, не забравяйте да украсите глезена си с гривна.- Това е най-често срещаният вид бижута за крака. През 2021 и 2022 г. е модерно да връзвате няколко аксесоара наведнъж на крака, да използвате висулки, масивни верижки или, обратно, да сложите едва забележими грациозни гривни на глезена.

Нож гривна
Гривна за глезена 2020

Една обица

Загубихте една обеца? Няма значение, през 2021-2022 е модерно моно обеци… И колкото по-голям, толкова по-добре. Огромно обеци на обръч, топки, вериги и кръгли сфери, фигури на животни и птици – можете спокойно да носите всички тези орнаменти за уши в едно копие.Препоръчваме ви да прочетете:  Емблематични бижута от 80-те

най-модерните бижута
какви бижута са модерни
Модни бижута 2021-2022: ТОП-13 актуални тенденции за жени 1

Модна брошка

Марки като Шанел, Сен Лоран, Луи Вюитон използвали текстилни брошки под формата на цветя в колекцията си пролет-лято 2021. Изглежда, че е време модата да извади това бижу от кутиите за бижута.

Модна брошка
Модна брошка 2020
брошка цвете

Бижута за коса

Фиби и ленти за глава, ластици, лъкове и забрадки върху косата се превърна в модна тенденция от 2021-2022. Изберете малки клипсови клипове с надписи, спретнати фиби, невидими фиби, създавайки прост стил за всеки ден.

Бижута за коса
модерни златни бижута
модни бижута тенденции 2020
лък на косата

колие

Дамските бижута за врата не са ограничени до вериги и висулки. За вечерни визии изберете колие със скъпоценни и полускъпоценни камъни, перли, мъниста и други декоративни елементи.

Бела Хадид
Дамски бижута за врата

Подходящ за ежедневни визии чокери, къси колиета и големи верижки с ключалка за окачване.

чокери
къси колиета

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram