Сбъдна се съдбовно пророчество на Ванга за войната с Русия

Сбъдва се поредното предсказание на Ванга.

Сред предсказанията на петричката пророчица за 2022 година има две, които, както изглежда се сбъдват.

Според думите на Ванга, през 2022 година за целия свят ще има напрежение, а най-тежките месеци ще са февруари и декември. Политическата обстановка ще бъде обострена, някои съюзи и договорености ще рухнат, но на тяхно място ще се проявят нови. Русия, Украйна и Беларус ще трябва да направят поредица от компромиси, но те ще бъдат от полза за народите им.

В представените от руски журналисти пророчества на Ванга директно се посочва специална дата, в която са се събрали шест двойки: 22.02.2022. Българските тълкуватели на думите ѝ твърдят, че именно този ден пророчицата е посочила като съдбоносен.

На 22 февруари руският парламент единодушно ратифицира споразумението с Луганската и Донецката народни републики. По този начин, дешифрираните в края на миналата година „бабини деветини“ се оказа по-точната прогноза от тези на световните политици.

Все пак Ванга твърди: Световна война няма да има. Ще изминат пет дни и старият бик ще отстъпи мястото си на младия тигър. Той не трябва да бъде дразнен, защото от това може да се събуди неговия съсед – мечката, пише Блиц.

Баба Ванга прогнозира и атака срещу руския президент тази година. Руският владетел няма да може да спи спокойно, докато 2022 г. не отбележи края си.

Факти бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram