Веднъж на 2 века: Днес започва Голямата промяна за 20 и 200 години напред

Днес Юпитер влиза във Водолей, където Сатурн е от сряда. Двете най-мощни планети се събират в това, което наричаме Велик съвпад и ще го наблюдаваме точно на 21 декември.

Това събитие ще определя живота ни за 20 одини, а на световната икономика – за 200 години напред – последното решаващо е било в края на 18-и век, малко след Великата френска революция и е началото на индустриалната епоха.

Влизаме в Ерата на Водолея – ето това става сега.


Какво означава за всички нас и кому – какво ще се даде?


Сатурн е наричан учител-целополагател и влезе в сряда във Водолей, за да остане там до 7 март 2023 г. Това е неговият стар дом и неговият трон, а това е планетата на упражняване на властта, на правото и на справедливостта. Тя може да се приема като Удара на съдбата за онези, които са прекрачили границите през последните 3 години, когато тя беше в другия си дом – Козирог. Обиращата негативите планета Юпитер, също царствена, ще омекотява тези удари, но не и справедливостта на наказанията. Което се отнася в голяма степен за политиците, за онези, които са лъгали и са мамили и са мислели, че няма да ги хванат. Обратно, който се е борил за справедливост следва да очаква награди и признание.
Дори една от тези планети създава шаш и паника и носи промени, когато попадне в даден знак, а двете заедно – това е истински астрокупон. Животът започва да се трансформира бързо, както гъсеницата се превръща в пеперуда, символично отбелязва американският астролог номер 1 Сюзан Милър. И посочва, че родените под властта на Сатурн Козирози и Водолеи, особено вторите, се очертват в най-силна позиция или изложеност на промени, както и хората с Луна или асцендент в тези два знака.


Ако са били добри и справедливи, те ще видят как обществото се приближава към тяхната гледна точка, ще бъдат изключително точно предсказващи инстинктите им.
Понеже това са хора на път, поне мислено, когато пандемии им пречат да бъдат реално около света, трябва да знаят, че втората половина на годината, особено есента планетата ще се отвори за тях, особено луната във Везни на 6 октомври – 10 дни преди и след нея е златното им време да обикалят.


С петдневната подготовка, започнала с влизането на Сатурн във Водолей и присъединяването днес на Юпитер към него, помислили върху нещата, които сме направили през последните 3 години и наясно с това какво да очакваме от съдбата, стигаме до Деня на Голямата промяна, на Великия съвпад и на началото на 20 – годишен нов житейски и 200 – годишен нов икономически период на 21 декември. Очаква се това да бъде време на духовни промени и на епоха на нови технологии и комуникации, най-вероятно – на изкуствения интелект – нещата, които толкова вълнуват Водолея, отдаден винаги на планове за бъдещето. С особена сила това ще се усети особено след 2023 г. и оттеглянето на Сатурн от този знак.


Дали това е началото на края на коронавируса, както очакват всички? Дали наистина ще видим докторите заменени от роботи, които ще лекуват със 100% сигурност и ще заменят треперещите ръце на хирурзите? Дали ще ни отменят в цялата ни работа и ние ще останем задоволени от базов доход, без да се налага да се трудим? Ще стигнат ли генните технологии дотам, че децата да бъдат комбинация от повече от двама родители, за да им се спестят болестите и да се доближат до съвършенството красотата и уменията им?
19 минути

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram