Христо Коев: Проектът „КОРОНАВИРУС“

15
147788

Проект или може би спец-операция наречена COVID-19. Оръжието е добро, даже много добро и действа, дава резултати. Индийски учени доказаха, че този вирус е изкуствено създаден и се води боен. Войната пламна, САЩ срещу Китай, неее ! Този път картината е съвсем друга и боите на художникът буквално преливат извън платното.
      Какво намислиха този път? Да попитаме онази шепа хора, които управляват тази земя, световен елит, тайно световно правителство,Групата Билдерберг или както там се наричат. Ще получим ли отговор?…Най-добре, да изчакаме за да видим крайният резултат. Ако сме живи!
      Не ви се чака нали? Всеки иска, да разбере какво стана и тайно се моли да отърве кожата. Когато човек не може да види истината, той е сляп, а когато не знае какво да прави ,той е уплашен. Не е ли това целта, да бъдем слепи и уплашени? Обявено е извънредно положение, всички трябва да изпълняваме разпоредбите на Генералния Кризисен Щаб, да си стоим в къщи без да задаваме много въпроси. Не е ли това целта на световния диктаторски елит? Всяко стадо в своята кошара, за да има ред и дисциплина. Разделяй и владей! Е този път наистина се получи.Разделиха ни тотално, не остана държава, която да не е затворила своите граници. И това е само началото. Началото на тежкото робство и световна тирания които ни чакат. Все по често ще чуваме думи като „засилена форма на контрол“, „държавен надзор“, „правителствен мониторинг“ и др. Започват да ни „пасът“ с всички възможни сили и средства, казвам „пасът“ защото нали все някога ще трябва да ни пуснат от кошарата, а едно стадо което е навън трябва да се пасе. Овчарите са вече обучени и нагласени, назначени със слушалки в ушите за да им се казва накъде да поведат овцете. 
      Вече има неоспорими доказателства за това как диктатурата на световният елит използва своите методи за тоталитарно наблюдение. Достатъчно е само, да си припомним разкритията на Едуард Сноудън, за това как американските тайни служби
са използвали камерите на личните компютри на обикновените граждани…
Сега, към днешна дата картинката е още по сурова – вече на всеки ъгъл има монтирана камера с лицево разпознаване, усилено се произвеждат така наречените умни часовници, които могат да ти премерят крачките, пулса, кръвното налягане, температурата на тялото, както да изчислят местонахождението ти до сантиметри.
Нали се сещате къде отива цялата тази информация. Няма да се учудя, ако съвсем скоро тези часовници станат задължителни за носене от всички. Няма да има проблем
за управляващите да го наложат с нов закон, та нали затова пуснаха коронавируса.
Много ми е интересно как ще го формулират? Според мен ще бъде нещо от рода на :
      “ С цел овладяване и преодоляване на кризата , Народното Събрание на Република България одобри проектозакон за задължителното предоставяне на биометричните данни на населението. За целта всички граждани навършили пълнолетие се задължават ,да носят биометрични гривни одобрени от МНЗ…“ Ето как правителството ще знае че си болен още преди да ти е потекъл носът. Само дето освен това ще има и още много друга информация за теб. Има и по лошо- цялата информация от биометричната гривна(или така наречения „умен часовник“) постъпва за обработка в специални правителствени алгоритми , които след обработка на информацията изпращат
обратен сигнал към овцата която носи гривната, за да коригира нейните биоимпулси,
като по този начин влияе на чувствата и емоциите. Това се нарича контролиране на съзнанието. Това е една специална нанотехнология, която се използва за директна
модификация на мозъка, наречена още „невроинженеринг“. Ето как, ние вече няма да бъдем господари на самите себе си. Ще гледаме тъпите реклами по телевизията и ще им се радваме, ще купуваме това което ни внушават без да осъзнаваме , че това ще ни засили още по надолу. Даже няма да има нужда да ходим до магазина, та нали
имаме „умни“ телевизори SMART, влизаш в интернет през телевизора и поръчваш веднага, след като изгледаш рекламата. Даже, ще е още по-добре, дистанционното да има бутон с надпис „КУПИ“. Значи, свършва рекламата и на телевизионният екран излиза съобщение с текст: „а сега вземете дистанционното и натиснете бутона „КУПИ“. Ето така ще започне началото на нашият край. Ще поръчваме продукти, които
буквално ще променят химията на нашия мозък. Последиците ще бъдат: ниска интелигентност, апатия и покорство, липса на стимул за водене активен начин на живот, което ще ни докара до една първична и безформена неопределеност.
      Някой ще каже след време: „Да махнем гривните, вирусът си отиде!“
Да, ама не!(с голяма почит към Петко Бочаров)
Видите ли ,според проучванията на правителството се очаква втора вълна на пандемията, затова е наложително и задължително носенето на биометричните гривни.
С една дума, ни се казва: “ Ние ви направихме роби завинаги. Вие сте нашите
биометрични покорни овце. Вие сте нашите евтини работни кретеноиди.“
      Уплашен съм! Докъде ще стигнат? Виждам един явен и безсрамно вулгарен капитализъм, който се превръща в един злокобен неолиберален тоталитаризъм.
Виждам една цинично открита и оскърбително бездушна експлоатация на
обикновените хора. С голяма тъга на сърцето осъзнавам, че това ще продължи и
занапред, много дълго! Ние ще бъдем победени и поробени. Те ще ни бележат и ще ни
контролират докрай. Писано е:
„16. И той ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, ⇨
17. та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му. Откр.(13:16,17)
Какво значи „да се даде белег…“ ? Значи, че ще бъдем белязани.
Много фирми по света вече имплантираха подкожно микрочипове на своите служители.
Ето какво казва 49-годишният Ноел Чесли, доцент по социология в Университета на Уисконсин-Милуоки: „Това ще се случи на всички.Но не и тази година, не дори и през следващите години. Може би обаче, със сигурност по времето на нашите деца“.
Нека покажа една извадка от статия в infostock.bg : „От компанията Square Market заявиха, че имплантирането на чипове е било доброволно решение на служителите. Но според социолозите, ако една компания реши да ги въведе, хората които се противопоставят на идеята може да рискуват да не бъдат повишавани, защото ще се сметне, че не са екипни играчи. И това, на практика, може да окаже неформален натиск върху служителите.“
       И така, за да бъдем всички „екипни играчи“, трябва да бъдем белязани…
Трябва, да се съгласяваме с всичко и винаги ,да бъдем в едно тихо безмълвие.
Ако имах възможност, да снимам филм за всичко това, бих го нарекъл „Селския идиотизъм на поробените двуноги“.
       Представете си само, ако ни задължат да си сложим някаква ваксина заради коронавируса. Не знам каква ще е тази измислена отрова, но със сигурност знам, че ще остане в нас завинаги. А като пуснат 5G мрежата и като ни закачат биометричните гривни картината ще придобие завършен вид.
       Хайде господа узурпатори и властващи! Сложете ми белезниците и ме закарайте
на ваксина! Искам да бъда белязан! Искам да бъда послушен! Само нека преди това ви кажа, че пророчеството завършва с не особено привлекателен край за вас! Амин!


22.03.2020г. Христо Коев.
гр. Казанлък .

Коментари от Фейсбук

15 КОМЕНТАРИ

 1. Няма нужда от този вирус за да ни наблюдават, вече го правят отдавна. Всичко това са глупости, а тоя е за съд да разпространява подобни неща. Коронавирусът разби предвижданията на бизнеса, малък и голям, за развитие. Може само най-големите да се спасят или да спечелят повече от тая ситуация, но икономиката на една държава не зависи само от най-големия бизнес. Държавите няма да си рискуват икономиката за да разпространят вирус, който да следи пешките, такива като вас и мен. А икономиките отиват на баня. Чудя се какво става в главите на половината българи с техните конспиративни теории и вярвания, има нещо не наред в нас, българите. А ако има ваксина си я сложете, щото това е спасението или ако намерят лек. Впрочем ако има ваксина този, илюминираният Коев ли е какъв е, пръв ще си я сложи.

 2. Аз не мога да си обясня, но май идва края за някои. За „световния елит“ не може да дойде, те щом са измислили коронавируса, а да не са измислили ваксина. Но такава ваксина не може и няма да получат обикновенните хора, ще я получат власт имащите, управляващи света. А обикновеният човек ще стане, както и е сега РОБ. Но няма какво да се прави, не има освен гражданско неподчинение, което няма как да се очаква от обикновения българин. Защото просто не е задружен. А за обикновенната ваксината, която уж ще е за добро, може в нея да ни вкарат прословутия ЧИП. На нас остава да се молим на Господ да ни е по – малко теглото, а световния елит ще си получи заслуженото.

 3. Повтаряте това, което двамата велики писатели George Orwell, John Twelve Hawks (а може и други) са се опитали да кажат в книгите си 1984 и Traveller, но за жалост не е само измислица. Начинът да го преодолеем е да излезем от системата и да изтрием следите си.

 4. Авторът искрено иска да ни помогне, но: Самият той неистово има нужда от помощ! ПСИХИАТРИЧНА!!! Много е елементарно, но не и за заклетите русофилистици и антиглобалисто-фундаменталисти: тезата на това умствено разстроено момче е нелогична в самата си основа. Няма как шибаното световно правителство, билдерберги и прочие глобалистичен елит, САМИ ДА СИ КОПАЯТ ГРОБА… Защото ако глобализмът е средството им за световно господство /нали това вече 10 години ни убеждават псевдоконсерваторите на Путин?/, това което се получава безспорно с коронавируса е точно обратното: РЕСТАВРАЦИЯ НА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА – с цялата и прелест, включително и концлагер вероятно, за разните му там билдерберги и други антинационални елементи… Стига толкова, защото ще се обидите, господа русофили, че ви подценявам интелектуално!

 5. За жалост това не е параноя, а съвсем реален процес. Хенри Форд го е видял в началото му и го е описал. Друг – G. Edward Griffin – в непревеждана на български език книга (последно издание 1998) разширява сцената и на практика продължава книгата на Форд, без, естествено, да споменава думата от заглавието на Фордовата книга. Тя не е важна, важното е, че „Единственото изявление, което се чувствам задължен да направя във връзка с ***, е, че те пасват идеално на всичко, което става наоколо.“
  Общо време за четене на двете книги – 3 седмици.

 6. На всеки жаден за внимание конспиратор задавам въпроса Защо? С какъв мотив и с какви цели се прави конспирацията.
  А тези, които са се предали кво се жалвате, срежете си вените… Естествен подбор… 😀

 7. Много, много близко до това което си мисля и аз.

 8. всичко което говори го има в книгите описващи Новият световен ред, ще се върви към ваксини, чипизация, и средството ще бъде 5 Же, а колкото до това, дали ще бъде макро държава или национална държава, контролът е един и същи, и при граници и без граници. За 5 же няма граници.

 9. А аз си знаех, че само ще скролна на долу и няма да прочета нищо умно.
  Какво да очаква човек от стадо блеещи индивиди

 10. Индийски учени, боен вирус, биометрични гривни, подкожни чипове, откровение… Чиче, не си на център, честно! Само Шифърът на Леонардо ти липсва и може би няколко извънземни, за предпочитане от село Ключ, че е близо до Рупите… И като казахме Рупите – Ванга не може да не го е предрекла това, как тьй думаеш?

 11. Целта е хората ДОБРОВОЛНО да поискат тази ваксина, за която се говори, че ще поставят чипове с нея и която ще ни спасява ужким от корона вируса. Доброволно. Насила поставен този белег няма да важи. Така че внимавайте с какво се съгласявате.

 12. Констатациите са прогнозни, но най-важният въпрос е: и Ко прайм ся? Как да реагираме за да се опазим? Какво да направим, за да не сме играчки в ръцете на некой?

 13. „пасът“ е глагол, а в глаголни окончания НЕ СЕ пише Ъ. Да не говорим и за други всякакви грешки на майчин език ….. Колкото до т.нар. Нов световен ред – докато има няколко души с 6 % гарантиран дивидент в един друг резерв (не държавния наш), така ще е; докато тези, които докараха глобализацията, печелейки от нея, сега (уж) я „ревизират“, печелейки от нея, така ще е; докато тече глобалният експеримент „универсален базов доход“, така ще е …. Извън конспирациите и умствените констипации обаче никой не дава отговор на един прост въпрос – защо и как на толкова места по света има хора с имунни системи, които абдикират пред коронавируса, с който човечеството съжителства от хилядолетия вероятно? Щото проблемът не е във вируса, проблемът е в имунните системи, които не могат да го преборят …

  • Въпросът е ЗАЩО имунните ни системи не могат да го преборят? Какво се е променило, та те са отслабнали? ЗАЩО са отслабнали?

 14. Някой си играе на БОГ.
  Сложиха ПРАГ на възрастта.
  Всички ще бъдем застигнати от този ВИРУС!
  Само слаб организъм ( старците и хронично болните) няма да издържат.
  Млад си… за сега ще живееш.
  Остарееш ли, имунната ти система отслабва, тогава ВИРУСА те погва.
  Вече едва ли ще доживяваме до 60-70 години.

Comments are closed.