Професионален донор на сперма с 48 деца не може да си намери приятелка

Донор на сперма, който има 48 деца досега и още 10 или 11, които предстои да бъдат родени, се бори да намери любовта на живота си – признавайки, че повечето жени губят интерес, когато разберат какво прави, съобщи сайтът BG Voice.

31-годишният Кайл Горди от Лос Анджелис предлага спермата си на самотни майки, лесбийски двойки и съпрузи и съпруги, които не могат да заченат собствени деца. Споделя, че е решил да стане донор след ред неуспешни любовни връзки. „Винаги съм искал да имам деца, но много бързо се изморявам от една връзка“, разказва младият мъж.

Той популяризира услугите си, които са безплатни, в социалните мрежи, и вместо да отиде в банка за сперма, дава материала директно на жените, пише „Jutarnji.hr“.

Кайл Горди обяснява, че някои хора не искат да отидат в банка за сперма, защото донорите там са анонимни, което означава, че новите родители няма да знаят нищо за човека чиито гени ще носят децата им, затова се обръщат към него.

Досега, през последните 8 години, той е помогнал на десетки жени да станат майки, но щедростта му коства любовния живот.

„От десет години нямам приятелка. Винаги, първо, казвам на жените какво правя, и в този момент те стават незаинтересовани. Те ми казват, че разбират, че искам да помагам на жените, но че не искат някой, който вече има деца от други жени. Не им харесва“, посочва Горди.

Всичко започна преди осем години, когато двойка лесбийки изразяват желанието си за дете, но се притесняват да вземат сперма от банка, защото няма да знаят нищо за историята и живота на бащата.

„Беше им неудобно, че няма да знаят нищо за биологичния баща, дори откъде идва. Затова си говорихме и аз им казах: „Слушайте, аз с удоволствие ще даря спермата си, дори детето да знае кой е баща му, ако иска“.

След това той еякулира в чаша и им я дава. Две седмици по-късно една от двете жени му се обажда и му каза, че е бременна и носи детето му“, съобщава „Jutarnji.hr“. След това Горди разказва, че все повече жени започват да се свързват с него през интернет. „Помогнал съм за създаването на много семейства, наистина правя това, което правя, правя го сериозно и напълно безплатно“, казва той.

Кайл се е подложил на генетично изследване, тестване за полово предавани болести и анализ на сперма. Освен това той не пие алкохол и се опитва да яде органични храни, за да гарантира, че спермата му е в отлично състояние.Кайл обяснява, че не взима нищо за услугите и че това, което прави, го излага на риск – тъй като технически той е законен баща на детето, майката може да поиска от него да плаща издръжка по всяко време.

Бездетните семейства го избирали заради прекрасните му гени. „Произхождам от добро семейство. Баща ми е юрист, майка ми – програмистка, а дядо ми е преподавал в Калифорнийския университет в Лос Анджелис и е бил личен приятел и колега на Алберт Айнщайн. Децата ще получат всички тези юридически и инженерни гени“, обяснява той.

Новини бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram