Повече плът и по-малко плат на партито на Vanity Fair след Оскарите (СНИМКИ)

Звездите и прозрачните им рокли, които не оставиха нищо на въображението

Официално можем да кажем, че наградният сезон в Холивуд приключи с раздаването на Оскарите в нощта срещу 13 март.

Преди обаче големите победители да се върнат към ежедневните си графици и снимки, те се събраха за едно последно грандиозно парти, организирано от списание Vanity Fair. Провеждано всяка година, точно след приключването на церемонията в Долби Тиатър, празненството обикновено продължава до ранните часове на следващия ден и рядко може да видите снимки от вътрешността на залата. Не че телефоните са забранени, както на Met Gala, но просто звездите толкова се забавляват, че нямат време за социалните мрежи и публикации.

Тъй като за поредна година не получихме покана за партито, можем да се задоволим само с официалните снимки от червения килим, които също не са за изпускане. Докато на наградите „Оскар“ гостите бяха елегантно и стилно облечени, повечето от тях, то за Vanity Fair нещата малко се промениха, пише Tialoto. На преден план излязоха сексапилните рокли, покриващи много малка част от тялото и прозрачни дизайни, които определено не оставяха много на въображението.

Кара Делевин например беше една от отличничките на Оскарите, носейки красива червена рокля от Elie Saab с висока цепка и цвете на рамото. За късното парти обаче моделката реши да покаже своя сексапил, обличайки се в прозрачна бяла рокля с повдигащ бюста ефект от Del Core.

Повече плът и по-малко плат на партито на Vanity Fair след Оскарите (СНИМКИ) - 2

Ана де Армас последва същия пример, сменяйки сивата рокля от Оскарите с прозрачен дизайн, украсен с флорални мотиви. И двете рокли бяха дело на Louis Vuitton.

Повече плът и по-малко плат на партито на Vanity Fair след Оскарите (СНИМКИ) - 3

Определено мотото на партито на Vanity Fair беше повече плът и по-малко плат, като звездите не се притесниха да покажат телата си.

Прозрачните рокли на звездите

1. Джанел Моне

Повече плът и по-малко плат на партито на Vanity Fair след Оскарите (СНИМКИ) - 4

Моне избра черна рокля на Area, която включваше дантелена горна част и дълга кадифена пола с изрязани участъци на ханша. Голият гръб определено се вписваше в голата тематика на партито, така че актрисата и певица безпроблемно попадна в нашата класация.

2. Хънтър Шафър

Повече плът и по-малко плат на партито на Vanity Fair след Оскарите (СНИМКИ) - 5

Младата актриса е на първо място тази година по голота. Шафер избра да заложи само и единствено на бяла пола, едно бяло перо, едва прикриващо гърдите ѝ.

3. Сиара

Още една дама, която не се притесни да покаже тялото си. Сиара не присъства на наградите „Оскар“, но определено бе забелязана на партито след това. Тя пристигна на червения килим в прозрачна мрежеста рокля от Dundas, която току-що беше представена на Седмицата на модата в Париж. Блестящият дизайн включваше халтер деколте и показваше абсолютно всичко от тялото на Сиара, включително черното ѝ бельо.

Певицата съчета мрежестата рокля с дълги до лактите ръкавици, диамантени обеци и черни токчета с каишки от Santoni. Гримът ѝ се състоеше от опушена черна очна линия и неутрално червило, а косата ѝ бе оформена в стилен боб.

4. Емили Ратайковски

Повече плът и по-малко плат на партито на Vanity Fair след Оскарите (СНИМКИ) - 6

Не знаем за кой пореден път Ратайковски се появява с прозрачна рокля на червения килим, но определено това е един от малкото случаи, в които тялото ѝ не е толкова на показ. Тя избра дизайн на лондонския дизайнер Фебен, който беше дълъг до пода и с интересни детайли, покриващи гърдите.

5. Алесандра Амброзио

Повече плът и по-малко плат на партито на Vanity Fair след Оскарите (СНИМКИ) - 7

Носейки един от най-предизвикателните тоалети за вечерта, Амброзио се появи със сребриста мрежеста рокля, показвайки стегнатия си корем и сребърното си бельо.

6. Беки Джи

Повече плът и по-малко плат на партито на Vanity Fair след Оскарите (СНИМКИ) - 8

Изпълнителката няма нищо общо с Холивуд, но това не ѝ пречи да присъства на партита и да привлича вниманието. За червения килим на Vanity Fair тя се появи с мрежеста дълга рокля с висока цепка и гол гръб, която включваше качулка и няколко сребърни пеперуди, закачени по повърхността.

7. Софи Търнър

Повече плът и по-малко плат на партито на Vanity Fair след Оскарите (СНИМКИ) - 9

Актрисата от „Игра на тронове“ се появи с прозрачна рокля от Louis Vuitton, под която обаче бе облякла черно боди. По този начин тя хем се включи в тенденцията за по-предизвикателни тоалети, хем успя да запази мистерията около тялото си.

Факти бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram