Младоженец избяга от жена си в деня след сватбата. Помогна му задръстване

Ден след сватбата, младоженец в Индия избяга от младата си съпруга благодарение на задръстване. 

На 16 февруари 2023 г. в Бенгалуру младата двойка се прибирала с кола от църква, попадайки в задръстване. След 10 минути, прекарани в технически тунел в района на Махадевапур, новоизлюпеният съпруг отворил вратите на колата и избягал. Жена му се опитала да го настигне, но безуспешно. Семейството и родителите на булката търсили мъжа повече от две седмици, но не постигнали резултат. На 5 март сезирали полицията и го обявили за издирване.

Според информация, получена от близки, младият съпруг бил много уплашен от заплахите на бившата му любовница да публикува видеоклипове и снимки от интимен характер онлайн.

В деня на сватбата си, 15 февруари, той разказал на жена си за изнудването, съобщава The Times of India. Момичето го уверило, че тя и родителите й ще бъдат до него, независимо от изхода и че той няма нужда да се притеснява. Но въпреки уверенията на съпругата си, мъжът се паникьосал и избягал.

сватба, индия, брак, сватбена церемония, букет
Семейството и родителите на булката търсиха мъжа повече от две седмици, но не постигнаха резултат Снимка: Shutterstock

Изоставената съпруга каза, че възлюбеният й е помогнал на баща й да управлява мрежа от агенции за набиране на персонал в Карнатака и Гоа. Именно там той започва афера със съпругата на един от шофьорите на компанията. Тази омъжена жена с две деца също е работила в офиса на агенцията.

„Разказаха ми за аферата им още преди сватбата. Съгласих се да се омъжа за него, защото той обеща да я напусне. Уплашен от заплахите й, Джордж избяга. Освен това имаше склонност към самоубийство. Надявам се, че всичко е наред с него и той ще се върне скоро“, каза съпругата.

Когато майката на мъжа разбрала за аферата му, той й обещал, че ще скъса отношенията с любовницата си, но продължил да се среща тайно с нея. Семейството му решило да организира сватба далеч от Гоа, надявайки се, че това ще помогне да се сложи край на опасната връзка. Въпреки това дори разстоянието не помогнало да се поправи ситуацията.

Превод: GlasNews

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *