Кървавата Луна с пълно затъмнение днес ни тресе за 18 месеца напред

В 7:14 ч. днес имаме Кървава луна, нищо че се пада сутринта. На много хора наистина не само този ден, не само 6 месеца напред, както е с другите пълнолуния, но година и половина ще им се виждат „звезди посред бял ден”. Защото серията затъмнения, на която днешното дава старт, ще продължи година и половина. Пълнолуние с лунно затъмнение, при това в Скорпион, в ретрограден Меркурий, под слънчевия знак на Телеца – това е наистина гърмяща смес. Уви, няма да видим „шоуто”, както ранобудниците в югозапдна Европа и нощните птици в двете Америки и по островите в Атлантика. Но със сигурност ще го усетим.Със сигурност мнозина не са спали добре миналата нощ. И това е съвсем нормално – пълнолунието е най-силното за цялата година. И ще ни влияе физически поне 3 дни и нощи.Това е първото от началото на годината Лунно затъмнение. Самото Пълнолуние носи повишена емоционалност, чувствителност и желание за действие. Най-общо кодът му е Промяна.Но не като така наречената в българската политика, а истинска, при това дълбока. Нещата ще бъдат напечени, горещи, възможни са кадринални смени на обстановката, особено на военното поле, в международните дела – например да започне период на падане на лидери, а също и в икономиката.Какво означава това за всички нас коментира топастрологът Силва Дончева, чиито сбъднати прогнози за коронавируса, продължителността на пандемията и извънредното положение 4 месеца преди въвеждането му, за падането на старата власт през април м.г., дадено още година по-рано, както и много други са наистина феноменални:„Линията на затъмненията (сега настъпва и лунното затъмнение на 16 май) и през есента на 2022г.:25 октомври и 8 ноември, е на парите, икономиката, договорите и смъртта в пряк и преносен смисъл.Явно ще има сериозни финансови щети, неадекватни задкулисни игри, обедняване, падане на договори, изненади, политически обрати и падения, смяна на политици. Икономическите фалити ще се разраснат, ще има промени в лихви, в заплащания, повишаване на инфлацията, нови заеми, огромни кражби и измами, безработица и продоволствена криза, смяна на министри и правителства.


Икономиката е само нестабилната срутваща се повърхност на огромните исторически, социални, психологически, културни, религиозни и най-вече цивилизационни грешки, които се направиха в последните десетилетия в Европа и в България.


Сега ще е време за катарзис, за събуждане, за болка, за смърт, време за определяне и идентитет.Бедността, загубите и фалитите ще са инструментите и затъмненията ще ги задвижат..


Най-силно ще бъде въздействието на частичното лунно затъмнение на 16 май сега и на частичното слънчевото затъмнение на 25 октомври 2022г”.


Как ще ни влияе всичко това в личен план, освен в политически и икономически?Усещането може да се сравни със състоянията на прекалена търпеливост, която е време да приключи и да подреди живота ни с един замах.


Лунното затъмнение носи допълнителна енергия да внесем ред в делата си и това със сигурност е необходимо и препоръчително, ако се случва без необмислени решения, крайни действия и заключения.


„Слънцето и Луната се намират в точна опозиция, но и двете небесни тела имат напрегнат аспект с планетата учител Сатурн. Тя като съдия ще наблюдава диалога между светилата и мъдро ще почуква по съдийската скамейка при всяко тяхно несправедливо решение. Няма да ни позволи да преувеличаваме, да парадираме с надмощие и да си представяме чудеса след лично взети решения.

В период до три дни след точната фаза на затъмнението не е препоръчително да се взимат важни решения. Особено ако изпитвате съмнения, страх и колебания за действията си. Ако все пак емоционални проблеми, травми и решения търсят своето развитие, точно сега бъдете максимално разумни в изборите си.

19 минути