Как се е променила хазартната индустрия през 2022 г.?

Хазартната индустрия бавно се превръща в една от най-големите в света и подобно на повечето големи индустрии непрекъснато се развива и претърпява мащабни промени. Пандемията доведе до огромен бум в тази индустрия: хората останаха вкъщи и нямаха какво да правят, затова повечето се насочиха към онлайн казина та. Измина повече от година след пандемията, ограниченията бяха отменени, а индустрията продължава да процъфтява, но претърпява много промени. Тези промени се случват бързо и ако не сте достатъчно бдителни, може да сте пропуснали някои от тях. Не се притеснявайте: в тази статия ще разгледаме някои важни събития в хазартната индустрия, които може би сте пропуснали през 2022 г.

Криптовалута в хазарта

Въпреки че криптовалутата съществува от доста време, тя се превърна в неразделна част от живота ни от началото на 2020 г. насам. Повечето индустрии вече са я интегрирали в своите системи и хазартната индустрия не е по-различна.

Повечето големи сайтове за хазарт вече приемат депозити и тегления в криптовалути, а най-популярните от тях са:

  • Биткойн;
  • Етериум;
  • Litecoin;;
  • Ripple;
  • Връзка;
  • И други.

Но това не е изненада, тъй като двете индустрии са просто перфектни една за друга. Повечето играчи искат да останат анонимни и това е едно от най-големите предимства на криптовалутата. Освен това в днешно време хората искат да могат да изтеглят печалбите си възможно най-бързо. Повечето традиционни методи за плащане обикновено отнемат няколко дни, но при криптовалутите целият процес отнема няколко минути или най-много часове.

Освен това използването на криптовалута осигурява сигурност. Заради измамите повечето хора се страхуват да въвеждат данните на банковите си карти в онлайн казина. Но с развитието на криптовалутата, която повечето сайтове за игри приемат, тези опасения изчезнаха. Тези предимства са важни за успеха на онлайн казината и затова днес криптовалутата се е превърнала в огромна част от игралната индустрия.

Хазартни приложения за смарт часовници

През 2021 г. общият брой на потребителите на смарт часовници надхвърли 200 милиона и експерти по хазарта прогнозираха, че това е бъдещето на онлайн казината. Сега е 2022 г. и се оказва, че тези прогнози са били точни, тъй като големите доставчици на хазартен софтуер вече създават игри за смарт часовници.

Това е част от мисията на индустрията да направи хазарта лесно достъпен. Преди три десетилетия посещението на наземни казина беше единственият начин за хазарт. В края на 90-те години и началото на 2000-те години компютърните хазартни игри се развиха, а през 2010 г. всеки можеше да влезе в онлайн казино от мобилния си телефон. Сега, 2022 г., индустрията се е преместила в смарт часовниците: различни хазартни игри вече са достъпни както за смарт часовници с iOS, така и за такива с Android. По този начин хазартът винаги е с вас и може да се стартира навсякъде и по всяко време.

Повече ограничения върху хазарта

Хазартната индустрия е многомилиарден сектор и поради това много престъпници виждат в нея идеален начин за изпиране на пари. Тези явления продължават от десетилетия, като всяка година се изпират милиони долари.

През 2022 г. повечето комисии по хазарта въведоха по-строги закони за контрол на начина, по който казината боравят с пари. Само тази година три големи хазартни заведения бяха глобени с големи суми за това, че не са изпълнили социалните си задължения и са позволили на престъпници да перат пари чрез техните сайтове.

Възходът на онлайн казината

Наземните казина все още не са се възстановили от удара на пандемията. Повечето хора, които са открили онлайн казината по време на блокадата, са се влюбили в тях и все още не са се върнали към традиционните казина. Тъй като традиционните казина не са достъпни на всички места, играчите трябва да похарчат много пари за пътуване и настаняване, преди да могат да играят любимите си игри днес. Но благодарение на появата на онлайн казината вече не е необходимо да харчите за тези разходи. Просто отидете на уебсайт за хазартни игри и направете залозите си. Според специално уеб проучване през 2022 г. 46% от хората са признали, че играят хазарт, а 18% са заявили, че играят онлайн.

Почти невъзможно е да се намери човек, който да не е чувал за хазартната индустрия. Тази индустрия се превърна в мощна сила, генерираща приходи в размер на милиарди долари. Всичко това се дължи на иновациите и разработките, които постоянно разтърсват индустрията.

Само през 2022 г. много онлайн казина масово приеха криптовалутата като средство за плащане. Тази година също така показа, че хазартните приложения за смарт часовници са бъдещето на онлайн казината. Освен това броят на наземните казина непрекъснато намалява, като все повече играчи предпочитат да играят онлайн игри. И накрая, различни регулаторни комисии създадоха по-строги закони, за да контролират високото ниво на пране на пари в днешната хазартна индустрия.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram