Есента започва с извънземна мания

Нови сезони на “Война на световете” и “Орвил”

След пандемията и войната само извънземно нашествие ни липсва. То се случва, но за щастие само в кината и тв ефира. Класиката “Извънземното” на Спилбърг стана на 40 години и получи ново разпространение на голям екран, включително и в България.

А на малкия екран от Fox посрещат есента с нови сезони на някои от най-прочутите сериали на извънземна тематика.

Първият от тях е “Местен извънземен”. Новият втори сезон на научнофантастичната комедийна драма тръгва премиерно от началото на септември, всеки четвъртък от 22:00 часа.

Това е сериал, базиран на комиксите на “Dark Horse” и разказва историята на извънземното Хари (Алън Тудик), чийто космически кораб се разбива на Земята. Tой трябва да приеме самоличността на лекар от малък град и някак да се впише в местната общност. Опознавайки света и живота на хората, той започва да се пита дали си струва да се спаси човечеството и ежедневно се бори с моралния аспект на тайната мисия, която го е довела на планетата ни. Във втори сезон и в новата си мисия да защити хората на Земята, Хари се бори да запази извънземната си идентичност, докато човешките му емоции стават все по-силни с всеки изминал ден. По време на едно приключение, което води Хари и Аста (Сара Томко) чак до Ню Йорк, Аста го отвежда в обятията на някой, когото той може да нарече семейство. Междувременно в Пейшънс, шериф Майк (Кори Рейнолдс) и Лив (Елизабет Боуен) са все по-близо до разплитането на мистерията около убийството на Сам Ходжис.

Другото тематично предложение е трети сезон на епичният приключенски сериал на Сет Макфарлън – “Орвил: Нови хоризонти”. Поредицата ще се излъчва от 12 септември, всеки понеделник от 21:00 часа, а действието се развива 400 г. напред във времето. В новия сезон на сериала екипажът на U.S.S. Oрвил продължава своята изследователска мисия, като едновременно проучва тайните на Вселената и навигира сложни междуличностни отношения.

Краят на септември идва и с трети сезон на апокалиптичния сериал “Война на световете”. От 23 септември всеки петък от 21:00 ставаме свидетели на оцеляването на героите на Гейбриъл Бърн, Дейзи Едгар Джоунс, Леа Дрюкер, Наташа Литъл, Байо Гбадамоси и други.

Залозите са по-високи от всякога, един оцелял от миналия сезон се заема да разследва, като по пътя си сформира колебливи партньорство с други неочаквани герои. Групата ще трябва да използва всеки ресурс, с който разполага, за да се изправи отново срещу опозиция, по-опасна от всякога в битката си за оцеляването на цялото човечество.

Труд

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram