Бетано мобилен сайт или Betano app – кое да изберем?

Австрийският букмейкър Бетано вдигна сериозно конкуренцията на този пазар у нас. Той получи лиценз от Националната агенция по приходите през 2021 г., или точно пет години след създаването си. С оглед на това, което ще открием в него, можем да го определим като най-мултифункционалния бранд. Хубавото е, че каквото се предлага в десктоп версията му, това ще намерите и в Бетано мобиле, а това го прави достъпен от всяка точка от която ви се иска да поставите своя залог. Компанията е наясно, че трафикът от доста време е преминал границата от 70 процента за „джаджите“, а останалите под 30 процента остават за настолните компютри и лаптопи.

Като всеки уважаващ себе си бранд, и Бетано се е погрижил добре за абонатите си, които бетват чрез своите мобилни устройства. Затова и тук ще разчитате на достъп до всичко – имате възможност да прогнозирате мачовете на любимите ви отбори, можете да играете Fantasy футбол в Бетано, да гледате срещи на живо на целия дисплей, да изпробвате различни казино игри и какво ли още не. И всичко това докато сте в обедната почивка, на разходка с приятели, на по питие след работа или на опашката в кварталния магазин.

Приложението, което Бетано е разработил, е достъпно за Android и iOS. То няма как да бъде дръпнато от популярните „магазини“ за апликации, тъй като там хазартният сектор не се толерира. Няма проблем обаче да си го изтеглите от сайта на букмейкъра. За целта трябва да влезете в страницата през браузъра на мобилния си телефон, да скролнете почти до най-долу, където ще намерите два бутона – Download on the App Store или Download our Android App. Влизайки там, ще прочетете съвета от страна на Бетано да не се доверявате на друг източник за теглене на App-а, тъй като той присъства само на официалния сайт. След това трябва да изтеглите .apk файла на телефона, да отидете в „настройки“ на устройството си, в „защита на телефона“ и да активирате опцията „неизвестни източници“. Последната стъпка е да отворите .apk файла и да изберете Install в прозореца, който ще се отвори.

Ако пък не ви се тегли приложението, можете просто да ползвате мобилната версия. Като цяло и двата варианта са максимално оптимизирани за удобно ползване от вас на всяко място, на което се намирате. Те сензитивно се напасват според големината на вашия дисплей.

Между мобилната версия и апликацията има някои разлики като и двете си имат своите предимства. И за двете са ви нужни само технически изправно устройство и добра интернет връзка. Ако не искате някой да вижда в историята на браузъра ви, че сте влизали в хазартен сайт, е добре да ползвате апликацията. Тя хаби и по-малко трафик. Приложението от своя страна пък заема място на телефона ви и за това някои предпочитат да достъпват до Betano само през браузъра си.

Със сигурност Бетано ще влага все повече усилия в разработката на версиите за телефони и таблети, тъй като тенденциите вървят изцяло в тази посока.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram