За здраве и имунитет: шампион от Казанлък промотира новата добавка „Перли от роза“

0
5622
Парламентарни избори 2021#

Третият в света и първенец на България по фитнес и бодибилдинг Николай Митев стана рекламно лице на новата хранителна добавка „Перли от рози”, натурален продукт без ГМО, с висококачествено органично масло от българска роза. Неин производител е фирма „Алба Групс“ ЕООД – специализирана в производството на етерични масла, българско розово масло, флорални води и натурална козметика. Казанлъчанинът е лице на продукта за 2021 година. „Ползвам го и съм изключително доволен. Искам да запозная хората с ползите на розовото масло, защото подпомага храносмилателната система и се бори със стреса“, споделя спортистът, който е и диетолог по образование.

За получаването на само 1 капка от ценното розово масло са необходими стотици листенца от рози. За 1 кг масло са нужни около 4 тона розов цвят или близо 1 660 000 свежи розови цветчета. Розовият цвят се събира рано сутрин на ръка и се преработва бързо, за да се запази качеството на розовото масло. Това го прави едно от най-скъпите етерични масла в света. Неговото качество, ползи и благоприятно действие са познати от векове.

Капсулите „Перли от рози“ са предназначени да действат благоприятно на храносмилателната и отделителна система. Те спомагат за общото укрепване на организма и дихателната система. Подпомагат половата система. Действат общо стимулиращо и повишават имунитета. Само три „перли“ на ден ще ви накарат да се почувствате здрави, жизнени и и енергични.

Още за ползите от приема на „перлите“ може да научите на https://rosepearlsbg.com/

реклама