В Бистро „Фамилия“ ни посрещат с вкусна храна, забавления за децата и горещи музикални вечери. Станете част от нашия екип!

В най-хубавите месеци от годината, в празничните дни и във времето за отдих, Бистро „Фамилия“ Ви очаква, скъпи приятели!

Опитайте от предложенията на нашата кухня и оставете децата да се повеселят – най-доброто място за забавления е на тяхно разположение. Организираме детски партита и тържества. Помислили сме и за абитуриентите, така, че поводи за веселие да има!

А всеки петък и събота вечер в Бистро „Фамилия“ за Вас ще пее талантливата певица Полина Порумова в компанията на клавириста Наско.

Телефонен номер за резервации: 0887498946.

Бистро „Фамилия“ се намира в гр. Казанлък, кв. „Васил Левски“, преди жп линията, зад гумаджийницата, по пътя към „Кауфланд“. Всеки делничен ден с обедно меню и с много специални оферти за празничните лични поводи и фирмени празненства. А децата ще лудуват на воля!

Ние от Бистро „Фамилия“ ще се погрижим да се забавлявате, хапвайки вкусна храна, да се отпуснете в добра атмосфера. Очакваме Ви!

Бистро „Фамилия“ търси да назначи готвач с опит. Добро заплащане и осигуровки!

Последвайте ни и в нашата страница за повече новини и актуални оферти.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram