Новият къмпинг „Алба“ очаква гости

„Алба“ е новоизграден къмпинг, собственост на един от големите производители на етерични масла в България, а и в света. Намира се в непосредствена близост до Комплекс „Дамасцена“, в подножието на Балкана и в сърцето на две исторически и природни района – Розовата долина и Долината на тракийските царе.

Къмпинг местата в „Алба“ са изцяло тревни и много просторни – с размери 8х12 м и 12х12 м, отделени едно от друго от ароматни билки и рози. На територията на къмпинга с площ над 50 дка са засадени повече от 2000 дръвчета, включително и е обособена овощна градина. Парковото оформление включва и изграждащи се две езера с риба свързани с рекичка. Къмпингът разполага с модерни санитарни помещения, малък басейн с топла вода и джакузи.

Гостите на „Алба“ имат възможност да ползват зала с множество маси и пейки, две барбекюта, мивки, както и няколко големи дървени беседки, изолирани и напълно оборудвани с маси, пейки, електричество, мивка, хладилник и барбекю. Предстои изграждането на още санитарни възли, безплатна автомивка и зона за обслужване на кемпери.