„МИЛЧЕВ КОРЕКТ“- професионален домоуправител – с решение на всеки проблем!

Покривът Ви тече? Комшията не иска да плаща за месечните такси и ремонти на входа ? Входната врата не се заключва? Имате проблеми с асансьора, входът не е ремонтиран от десетилетия и ИСКАТЕ ТОВА ДА СЕ ПРОМЕНИ …

Професионален домоуправител „МИЛЧЕВ КОРЕКТ“ Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ!

„МИЛЧЕВ КОРЕКТ – ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ“ – професионално и прозрачно решение на изгодна цена за всяко едно жилище, блок или кооперация в град Казанлък. Стремим се да намалим лошите практики на неизрядни и безотговорни домоуправители, между съседски разправии и финансова неизрядност.

Имаме опит в управлението на общи жилищни части и сме наясно с често срещаните и възможни за възникване проблеми. Нашите умения и опит ни дават самочувствие, че можем да се погрижим за всеки Ваш проблем, свързан с ремонт, освежаване, почистване, както и финансово или административно управление на Вашия вход.

,,МИЛЧЕВ КОРЕКТ“ е съпричастен към хора в трудни моменти, за това всички приходи на фирмата с нови клиенти до края на годината ще бъдат дарени в благотворителни каузи на хора в нужда. Нека направим тази Коледа малко по-добра за някого!

Професионален домоуправител

,,МИЛЧЕВ КОРЕКТ“

https://www.facebook.com/MilchevCorrect

За контакти: 0877459469

град Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram