Тя каза „Да“…на учениците си

Казанлъшки абитуриенти от випуск 2021 година определено знаят как да бият на очи и да демонстрират креативност при поканите на своите класни ръководители за бала.

Нестандартна покана за бала отправиха зрелостниците от 12 „В“ при СУ „Екзарх Антим I“ към своята класна, за да отпразнуват заедно завършването. Те заложили на изтънчен вкус и прецизност, защото според тях именно това заслужава Ивелина Делева.

Предложението си класната Ивелина получила в известна къща за гости в павелбанското село Турия, където зрелостниците подготвили план, в който дейно участие взема и жена от персонала. Те поканили класната си да се присъедини към парти организирано от самите тях, но когато тя пристигнала в къщата за гости, жената от персонала и споделила, че събитието е насрочено за следващия ден и е станало някакво объркване. В това време зрелостниците от 12 „В“ били скрити и пръснати из най-различни части на двора, въоръжени с димки, конфети и балони, както и с огромен винил с надпис: „Ще дойдете ли с нас на бала?“
Жената от персонала поканила класната Ивелина, за да й покаже как изглежда къщата за гости и в този момент настанала истинска еуфория. Абитуриентите наизскачали с атрибутите си, разпънали винила и затаили дъх в очакване на отговор от своята класна. Последвала шега от нейна страна с лаконичното „ще си помисля“, след което дошло и очакваното „Да“.



Последвайте PRESSTV вече и в Telegram