Таксита в Казанлък даряват оборота си за Драго, младият баща получава огромна подкрепа

Двама таксиметрови шофьори от Казанлък обявиха утрешния ден – 24 март, за ден на благотворителността. Във времето от 8:00 до 17:00 часа, тази сряда, Трифон Чепилски и Стефан Христов ще се отзовават на повиквания на своите клиенти, но припечеленото ще дарят за лечението на Драгомир Танев. 30-годишният мъж, който се бори за живота си, получава съчувствие и огромна подкрепа в града на розите, въпреки че за повечето от хората, които се включват под различна форма с прояви на щедрост, е напълно непознат.

Трифон и Стефан пък са едни от многото, които намериха начин да покажат, че за добротата граници няма. Ето и какво пишат двете момчета, като послание към своите съграждани: „Присъединяваме се към каузата ЗА ДРАГО На 24.03.2021г /сряда/ от 08:00 до 17:00ч. тези два автомобила ще работим благотворително в подкрепа на Драго. Събраната сума ще бъде предоставена в помощ на Драго. Трифон Чепилски- 0898645267 и Стефан Христов – 0894380740.

Да бъдем хора! Да помогнем на един млад човек да живее!“

Студио за красота „Angels“ също обяви ден на благотворителност и тази събота (27.03.2021) изцяло ще работи за същата кауза, а за запазване на час, вижте повече на страницата www.facebook.com/StudioAngelss

Още няколко фризьорски и козметични салона също заявиха, че ще работят безвъзмездно за Драгомир.

Нетрадиционен начин да се включат в кампанията изразиха и от Танцов клуб “Тракийци”, който ще даде шанс на 5 деца да се запишат в групата по танци за 4 – 9 годишните. „За целта ние ще предоставим 5 броя едномесечни карти, които да бъдат използвани в удобно за вас време, след отпадане на мерките, ограничаващи дейността ни. Необходимо е единствено да преведете по сметката на Драго парички, като нашето условие е да бъдат не по-малко от 25 лв. и да публикувате платежно в коментар тук“, съобщават от клуба.

Банкова сметка:
BG29UBBS80021016032250
BIC: UBBSBGSF
Драгомир Димов Танев

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram