Стартираха петиция под надслов „Без повече жертви в яз. Копринка!“

Подписка под надслов „Без повече жертви в яз. Копринка!Незабавни мерки преди поредния случай!“ инициараха граждани. Петицията идва след поредният нещастен случай тази неделя, който отне живота на 18 годишен младеж.

Ето какво написаха организаторите на подписката:

„Достатъчно човешки животи отне язовор Копринка. Всяко лято наблюдаваме едно и също безхаберие. Да спрем да бъдем зрители и да принудим отговорните за това институции да се задействат. Не е от значение възрастта на загиналите, но главно са младежи. За 2021-ва година жертвите за съжаление вече са две, а до края на лятото има не малко време. Нека не чакаме следващата и поредна, за да се вземат мерки. Грешка е първият път, всеки следващ е от глупост. Моля, подпишете петицията и я разпространете в социалните мрежи, за да стигне до повече хора. Благодаря за подкрепата, правим го за нас!

Можете да се подпишете в петицията ето тук:
https://www.peticiq.com/333452

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Стартираха петиция под надслов „Без повече жертви в яз. Копринка!“

  1. За всички дебили е написано „Плуването в язовира е забранено“ ! Който се къпе, се къпе на своя отговорност ! Единственото което „инситуциите“ могат да направят е събота и неделя когато половината казанлъшки дебили са се изсипали на язовира по бански , с лодки , джетове, въдици (риболова също е забранен) , палатки (къпинга около язовира в санитарната му зона е забранен) да им се перат актове поголовно. Но тогава се сещаш какво ще стана нали ? Ще вземем да ревем против въпросните „институции“.

Comments are closed.