Престараха се: Учители задминаха докторите откъм защити

Ето така да изглеждали вчера квесторите на матурата по БЕЛ в  пазарджишка гимназия.По нареждане на нейната директорка.С цел превенция от разпространение на COVID-19.

 За странната снимка и облекло на просветниците, научаваме от поста във Фейсбук на Мария Ласкин, която е написала буквално:

Maria Laskin

Не, това не са доктори в болницата в Ухан преди половин година. Това са квесторите на днешната матура по БЕЛ в икономическата гимназия в Пазарджик.

Решението квесторите да бъдат опаковани в защитни гащеризони, шлемове и ръкавици, е лично на директорката на гимназията.

Мисля, че тази директорка съвсем заслужено следва да бъде удостоена с приза „Истерясала вуйна №1“.

 С коментар за изключително нелепото и комично дори облекло на учителите, излезе на личната си страница също в социалните мрежи д-р Георги Тодоров, от Русе.

Лекарят, който пръв заговори за резултатите от масовото тестване и оборваше неуморно тезите на НОЩ, като успокояваше,  че вирусът не е с такава ярост, с каквато генерал Венцислав Мутафчийски, председател на НОЩ обясняваше.

 Ето какво написа д-р Тодоров, прочул се и в разследването на журналистката Валя Ахчиева:

Георги Тодоров

15 часа ·

„Какво следваше да се направи, казах в предния си пост, както американците са се убедили , медицински че следва да се прави сега. Обикновена медицина, малко закъсняла. Но ето ви и обикновена глупост, от Пазарджик, по нареждане на изкукуригала директорка на училище. Болницата в Ухан , ряпа да яде. Идиотизми, обикновени и български!Без да имаме национален приоритет върху идотизмите. В безлидерска Европа си е подобно , но тук девиациите са с привкус на комичност! На подчинилите се учители, които явно не могат да мислят, не бих поверил детето си!“

Под снимката и двата поста коментарите са десетки.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram