ПРАВО НА ОТГОВОР от ГЕРБ: Относно статия със заглавие: „Сигнал до Гешев: Зам.-кмет на ГЕРБ в Казанлък прилапа общинска къща”

ДО

ПРЕСС ТВ – гр. Казанлък

/Presstv.bg/

ПРАВО НА ОТГОВОР

На Общинско ръководство на ПП ГЕРБ – Казанлък

Относно статия със заглавие: „Сигнал до Гешев: Зам.-кмет на ГЕРБ в Казанлък прилапа общинска къща”

Във връзка с тиражирането на медийни публикации, оклеветяващи представител на Общинската структура на ГЕРБ – Казанлък и самата местна организация на партията, категорично заявяваме, че се води масирана клеветническа кампания срещу ГЕРБ в региона. Ние няма да повторим лъжите им и да влизаме в обяснителен режим. Има компетентни институции и истината ще излезе наяве.

Броени дни преди вота сме свидетели на серия неистинни журналистически публикации, мултиплицирани в широк кръг електронни издания. В този смисъл опонентите на ГЕРБ са избрали подходящ момент да се опитат да манипулират общественото мнение и така да повлияят на изборните резултати. Очевидно техните лъжи са добре скалъпени, за да изглеждат правдоподобно. В този смисъл те са в унисон с цялостния сценарий да се уязви и дискредитира ПП ГЕРБ не само в Казанлък, но и в цялата страна. Даваме си сметка, че целият репресивен апарат е включен да работи срещу ГЕРБ, нейните членове и симпатизанти, като се използват всевъзможни похвати.

Категорично заявяваме, че засегнатото в публикациите лице – Лилия Цонкова, ще предприеме всички законови действия срещу тиражиращите неверни и клеветнически твърдения, засягащи личността й и работата й като заместник – кмет.

11.11.2021 г.

============
Пресцентър на ПП ГЕРБ – Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram