ОУ „Кулата“ е в пълна готовност за провеждане на учебния процес

От ОУ „Кулата“ напомнят на своите най-малки възпитаници – учениците от начален етап, които от 4 януари 2021 година ще преминат от онлайн в присъствено обучение, при спазване на досегашните графици за провеждане на часовете и всички други дейности при редовни занятия.

Преди празниците в сградата на ОУ “ Кулата“ е извършена дезинфекция на всички кабинети. Налице е пълна готовност за учебен процес, а храненето в стола ще бъде подновено. През седмицата ще бъдат реализирани дейностите по „безплатна закуска“ и млечен продукт към фонд „Земеделие“, съобщава директорът Теодора Бакалова.

Учениците с грипоподобни симптоми няма да бъдат допускани в сградата. Закупени са пречистватели за въздуха за кабинетите на учениците от I до III клас, предстои и за кабинетите на учениците от IV клас.

Учениците от 5 до 7 клас ще продължат в дистанционен вариант при спазване на досегашните графици за учебните часове. До края на януари трябва да бъдат оценени всички ученици и ще бъдат поставени срочни оценки, съобщават от училището.

НЕКА НОВАТА 2021 г. ДА Е ЗДРАВА И УСПЕШНА ЗА ВСИЧКИ!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram