Ново 5: Нашенка се опълчи на „паяка“

Жена бойкотира „паяка“ на ул.“Старозагорска“ в Казанлък преди броени минути. Нарушителката на правилата за паркиране се подпряла заедно с детето си на капака на автомобила си и не позволила на съоръжението да й вдигне колата, разказаха очевидци. Според тях колата е била с включени аварийни светлини, а разправията с „паяка“ придължила около 20 минути, затруднявайки движението.

В Казанлък зачестиха случаите, при които казанлъчани саботират наказателните акции на „паяка“. Преди седмица жена застана пред репатриращия автомобил и не му позволи да тръгне с вече натоварената й кола, а само преди няколко дена друга казанлъчанка се опълчи на „паяка“ като се покатери върху него преди да натоварят автомобила й и създаде напрежение в самия център на града на централния булевард.

Случаите станаха обществено достояние след мощно тиражиране на снимки в социалните мрежи.

От екипа на „паяка“ разясниха, че общински служител, пътуващ в репатриращия автомобил посочва коя кола в нарушение да бъде вдигната.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

2 thoughts on “Ново 5: Нашенка се опълчи на „паяка“

  1. Паяка тормози гражданите. Общината трябва да осигури места за паркиране и тогава да пусне в действие паяка. Пред пощата не може да се спре, пред банката е същото положение. Налага се да спреш за 2-3 минути , обикаляш 30 Мин. Да търсиш място за паркиране. Призовавам да се направи подписка за премахване на паяка. В Равда например , кметът не разреши на паяка да тормози жителите и гостите на селото. Хора събудете се. Не може да предложава така.

  2. Немислимо е така да продължава.Аз съм инвалид с 70% и като не мога да спра близко до някакъв магазин как след това да си занеса покупките от 5 или 8 кг през две улици.Няма вече и места за инвалиди – “изчегъртани са“.Бъдете милосърдни !!!!

Comments are closed.