Новият жалбоподател: Иван Ангелов е картелът в Старозагорско. 1000 гласа донесох на Маноил Манев

„Започнахме да наемаме земеделски земи в Стара Загора. След това ни сполетяха страшни беди. Тези беди дойдоха от картела Г-8 и Иван Ангелов. Бяха ни запалени офисите. Беше ни запалени къщата на една от нашите служителки“. Това заяви Павел Стоименов, жалбоподател, по време на Комисията по ревизия. Той посочи, че през 2021 година рекетът е бил подновен.

„Откраднаха ми документално фирмата. Имаше заплахи за убийства. Наложи се да изнасям част от бизнсеса в Гърция“. Това бяха само част от изнесените сигнали от Павел Стоименов, който бе нападнат от депутати на ГЕРБ, които с еопитаха да го заглушат.

„Лично аз донесох 1 000 гласа на ГЕРБ и на Маноил Манев. Това заяви жалбоподателят в Комисията по ревизия в парламента Павел Стоименов. Той посочи, че е гласувал за ГЕРБ. Стоименов е вторият жалбоподател, който днес се появи неочаквано и първоначално отказваше да си каже името. 

Обяви се като най-големия зеленчукопризводител в България.

„Със зеленчуци зареждаме всички магазини в България“, разкри Стоименов и каза, че има доказателства за корупция, като това дори засягало националната сигурност на страната. „Агробел 2001“ е фирмата му, сподели той.

Източник: Евроком и Новините бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram